Puteti juca ambii simultan acelasi joc chiar si multiplayer fără sa va influențați unu pe altu. Salvarile sunt individuale.

Procedeul e următorul:
Persoana A cu Contul A si Consola A
Persoana B cu contul B si consola B

Persoana A pune contul B pe consola A si seteaza consola primary pe cont. Descarca de pe contul B jocurile pe care vrea sa le joace si joaca de pe contul A. Contul B ramane in consola ca sa funcționeze jocurile descarcate

Persoana B pune contul A pe consola B si seteaza consola primary pe cont. Descarca de pe contul A jocurile pe care vrea sa le joace si joaca de pe contul B. Contul A ramane in consola B ca sa funcționeze jocurile descarcate.

Ca idee:

1.un cont poate avea o singura consola ca primary la un moment dat. Deci poti face share cu o singura persoana. Daca vrei cu alta trebuie dezactivat primary de pe consola primei persoane si aceasta pierde accesul la jocuri.
2. Cand setezi primary pe un cont dintr-o consola toate conturile din acea consola vor avea acces la jocurile descărcate de pe acel cont.
3. Poti pune mai multe conturi pe aceeasi consola fara probleme. Altfel n-ai cum sa faci share.
4. Nu e obligatoriu sa-i dai și tu contul ca sa funcționeze share-ul. Faci asta doar daca asa v-ati inteles și ai si tu ce sa-i oferi prietenului sa joace de pe contul tau. Poate ai pe cineva care iti imprumuta contul fara sa vrea ceva la schimb


Sent from my SM-N960F using Tapatalk