Se apropie finishul de an, si era timpul pentru ceva cadouri. Si cum pentru gameri mosul nu face usor cadouri, acestea trebuiesc castigate. Prin concursuri, asa cum deja v-ati obisnuit. Sa vedem daca vor reusi sa-si tina achievementurile cei care le-au castigat in concursurile de toamna

Concursurile pentru mosu' vor dura pana pe 18.12.2009 ora 20:00 ! Premiile vor consta in jocuri originale pentru console (PS3, Xbox 360 si Wii).

1. Inregistreaza-te si castigi !
Cel mai simplu dintre concursuri, la care participa toti userii ConsoleGames.ro in mod automat. Nu trebuie decat sa fii inregistrat si esti automat in cursa pentru un premiu ! Se va alege castigatorul prin tragere la sorti.

2. News Editor !
La acest concurs vor participa in mod automat toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada News-uri. Se va alege castigatorul prin tragere la sorti. Fiecare News in parte inseamna o sansa in plus, intrucat veti participa cu fiecare in parte. Castigatorul va primi pe langa premiul aferent si Achievementul pentru News Editor !

3. Story Teller !
La acest concurs vor participa in mod automat toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada Stories-uri. Pentru cei care intreaba ce se poate scrie in acea arie... well, doar imaginatia este limita. Orice articol legat de gaming, de o istorioara ce merita spusa si celorlalti, de modul in care se vad anumite lucrui dintr-o alta perspectiva... Se va alege castigatorul prin tragere la sorti. Castigatorul va primi pe langa premiul aferent si Achievementul pentru Story Teller !

4. Reviews Master !
La acest concurs vor participa in mod automat toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada Reviews. Se va alege castigatorul prin tragere la sorti. Castigatorul va primi pe langa premiul aferent si Achievementul pentru Reviews Master !

5. Previews Master !
La acest concurs vor participa in mod automat toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada Previews. Se va alege castigatorul prin tragere la sorti. Castigatorul va primi pe langa premiul aferent si Achievementul pentru Previews Master !

6. Videos Editor !
La acest concurs vor participa in mod automat toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada Videos. Se va alege castigatorul prin tragere la sorti. Castigatorul va primi pe langa premiul aferent si Achievementul pentru Videos Editor !

7. Mosul Consolist !
Vino cu poze cu Mosul jucandu-se pe console si vei participa automat la concurs. Castigatorul va fi ales de catre juriu. Pozele pot fi urcate pe acest thread unde veti gasi toate detaliile necesare.

8. Surpriza de Craciun !
Prea multe aici nu va pot spune, pentru ca ar strica surpriza. Nu pot da decat un hint: Experience area (sistemul de punctaj de pe CG)...

Atat pentru moment. Va dorim succes (si nu uitati, in special pentru concursurile News Editor, Story Teller, Reviews Master, Preview Master, Videos Editor... cititi cu atentie Regulamentul CG pentru a nu fi descalificati) !

P.S. Am uitat sa mentionez ca pot participa fara probleme si moderatorii, editorii la aceste concursuri. Daca doresc, of course. Bineinteles ca nu vor mai putea face parte din juriu... Am luat aceasta decizie avand in vedere ca aici nu este nimeni "angajat" si nu ar fi fair fata de ei excluzandu-i din concursuri. Multumesc pentru intelegere !

Later Edit: Intrucat vom avea intalnirea de finish de an pe data de 19.12.2009... am decis sa scurtam concursurile (ca sa va puteti bucura de premii chiar atunci). Prin urmare, concursurile vor tine pana pe 18.12.2009, ora 20:00 !