Single post: SEGA anunta o noua consola

  1. #1 SP
    is the man! trickz's Avatar

    SEGA anunta o noua consola

    Cu totii am fost prinsi in plasa nextgen. Majoritatea avem cel putin una din aceste console acasa. Accesoriile noastre trebuie sa poarte optiuni precum FullHD, pixelplus, rumble, cooling system, sixaxis sau AA. Cei de la SEGA vor sa ne aminteasca de vremurile de aur unde cuvintele enumerate mai sus nu insemnau nimic si lanseaza o consola... clasica. SEGA Zone se va lansa in vara si o sa contina Alex Kid, Golden Axe, Sonic si Knuckles si Ecco delfinul, alaturi de alte jocuri, mai mult sau mai putin cunoscute. Partea interesanta a acestei console este ca, intr-o oarecare masura, este o clona de WII. De ce spun asta? Ei bine, contine 2 controllere wireless care functioneaza pe acelasi principiu cu controllerele de WII.
    Daca dai un search mic pe google, internetul este de parere ca SEGA se face de ras tragand de jocurile sale vechi pana la ultimul cent si ca aceasta consola este doar un ZONE40 rebranduit. Sincer, eu accept fericit si aceasta tentativa de retrovitalizare (revitalizare retro blah blah ), mai ales in conditiile in care pretul anuntat este de 50lire.
    Attached Images Attached Images uadafac.jpg new-sega-console-hitting-summer-2-custom.jpg new-sega-console-hitting-summer-0-custom.jpg new-sega-console-hitting-summer-4-custom.jpg