In sfarsit si un site romanesc foarte complex un fel de Romanie online, sunt numai romani. ANNO1777 Home Page
Toti cei care se inscriu folosind linkul de mai sus vor primi din partea mea cateva tutoriale pentru a putea incepe o afacere si a o dezvolta.
Va voi timite pm la fiecare in parte, doar sa scrieti mai jos cei care v-ati inscris.
Va urez multa bafta tuturor.
Cateva hinturi de inceput: se scoate in euro, in banca sau in paypal.
Investitile le puteti face cu ajutorul telefonului, contului bancar, cardului sau contului paypal.

TUTORIAL incepatori

Pentru incepatori cum obtinem primii bani din joc
CUM FACEM BANI DIN ATACURI
Suntem in prima zi de joc si nu stim cum sa facem bani, cea mai des folosita metoda sunt atacurile.
Cum atacam ?
Mergem la tab-ul LUPTA acolo ne vor aparea un sir de jucatori pe care ii putem ataca , click pe tab-ul "ATACA" . Felicitari tocmai ati cucerit primul vostru sclav , el va fi al vostru atata timp cat nu este atacat de alti jucatori (dispune de 20 minute imunitate din momentul in care l-ati cucerit) .La inceput nevoia de GOLD este mare deci toti sclavii pe care ii vom cuceri ii vom vinde.Mergem iar la tab-ul LUPTA sus avem tab-ul "SCLAVII MEI" aici ne apar toti sclavii pe care ii detinem click pe tab-ul vinde si introducem o suma mai mare de 0.01 care reprezinta impozitul catre stat deci pentru inceput ne orientam in functie de piata.Putem ataca odata la 20 minute asta inseamna 3 atacuri pe ora sau 30 de atacuri la 10 ore , presupunand ca vindem toti sclavii castigati ar insemna 30 sclavi x 0,03 aur = 0.9 aur iata cum se pot face aproape 1 aur ca incepator.
Retineti ca la fiecare atac castigat mai primiti si un bonus de lupta in functie de puterea care o aveti. In caz ca nu stiti la ce pret sa vindeti sclavii vostri mergeti la tab-ul "PIATA SCLAVILOR" si acolo veti putea sa va faceti o idee.Acum ca aveti ceva banuti in buget trebuie sa ne gandim si la ridicarea puterii .
Ce este puterea ?
Puterea este pe departe cel mai important indicator. Puteti gasi valoarea ei in partea stanga-sus a fiecarei pagini . Pe baza ei sunt calculate atacul total, apararea totala, productivitatea si impozitele pe care le luati de la sclavi. Puterea creste la consumul anumitor produse si scade zilnic in functie de activitate. Vom enumera mai jos cateva din cele mai ieftine metode de ati creste puterea.Puterea creste cand consumam :
MANCARE - de la 1 la 5 puncte putere in functie de calitate , poti manca o data la 6 ore. Pentru a manca mergi in pagina Bunuri si Servicii - Mancare
ZIARE - De fiecare data cand citesti un articol pentru prima data, primesti un anumit numar de puncte in functie de calitatea articolelor. articolele au 5 grade de calitate si spre deosebire de alte produse isi dobandesc gradele in functie de voturile cititorilor. Poti citi un numar nelimitat de articole pe zi dar nu poti primi mai mult de 10 puncte putere / ZI in acest fel.Pe masura ce bugetul nostru se va mari putem incepe sa cumparam haine , chiar sticle de vin si chiar sa inchiriem o casa (in general ne va costa max.5 ron /zi si ne va da 5 puncte de putere)Am aflat cum facem bani din atacuri si cum ne mentinem puterea ridicata.
CUM FACEM BANI DIN BONUSURI?
Atentie toate aceste bonusuri sunt acordate in functie de putere, daca veti avea 10 putere veti incasa doar 10% din bonusuri
Avem 4 tipuri de bonusuri in joc :
Bonus Atac - 0.25 ron (il luati automat cand atacati )
Sclavi Directi - 0.50 ron (trebuie colectat de la tab-ul "BONUSURI" , odata la 24h )
Bonus Refereri - 0.50 ron (fiecare jucator care se inscrie prin invitatia voastra sau pe link-ul vostru devine sclavul vostru permanent veti incasa procent din toate incasarile lui si de asemenea odata pe zi puteti ridica acest bonus de la tab-ul 'BONUSURI" )
Bonus Profil - 5 ron Daca ai profilul si 10 poze personale aprobate, primesti ZILNIC acest bonus, el trebuie incasat de la tab-ul "BONUSURI"
Bonus Munca - 15 ron Dupa fiecare 5 zile muncite consecutiv, primesti acest bonus in functie de putere. Este de preferat sa ne angajam dupa ce am terminat cu atacurile pentru ca 8 ore nu vom mai putea face nimic.