Voi deschide acest thread cu dedicatie celor care au avut (sau inca au) probleme pe CG, si asupra carora se iau deciziile de catre echipa CG, decizii luate in speranta ca userul respectiv se poate indrepta. Cred ca un exemplu bun ar fi RonanN1, pe care stim bine ce rebel era initial... I-a fost acordata inca o sansa, si acum poate fi dat ca exemplu pozitiv (nu nu, sa nu va jucati la fel de mult ca el ).

Incep cu userul tphase (si pustiulica, si n alte clone). Acestuia i se acorda pentru ultima oara sansa de a demonstra ca poate face parte din comunitatea CG fara a face trolling, fara a starni scandaluri si probleme. Good luck !

P.S. Tot aici va rog sa postati in cazul in care aveti un subiect asemanator, care doreste o ultima sansa de a reveni printre consolisti !

---------- Post added 29-08-2010 at 01:50 PM ----------

Atentie ! A nu se intelege ca orice banned user poate deveni unbanned si gata, o ia de la capat. Nope, se supune votului echipei CG, si majoritatea decide. Also, a nu se ignora faptul ca "noul" user va sta cu sabia deasupra capului, pana demonstreaza ca nu mai este necesar. La prima problema cauzata: Ban forever and that's it. No more chances !