Single post: Microsoft: Where art thou?

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Microsoft: Where art thou?

    Sunt sigur ca multi se vor intreba de ce folosim in titlu o expresie folosita acum mult timp de Shakespeare. Well, o facem pentru ca ni se pare o vesnicie de cand tot asteptam sa descopere cei de la Microsoft, Romania pe harta. Nu stiu daca va mai aduceti aminte de acest articol si threadul aferent pe site-ul omonim... articol care a incercat sa atraga atentia celor de la Microsoft, Sony si Nintendo prin aceasta petitie ca mai existam si noi prin zona. Cert este ca in final doar cei de la Sony au facut un pas, extinzand PSN si pentru Romania (din pacate fara PlayStation Store). Cum dupa Nintendo nu prea plange nimeni (pt. ca nu au un serviciu dedicat gen Xbox Live sau PlayStation Network), ramane Microsoft.

    In curand se fac 4 ani de cand am pornit acea petitie... de cand am batut pe la toate usile celor de la Microsoft (inclusiv Microsoft Romania). Am incercat noi si pe la TV, si pe la reprezentantii UE... dar rezultatul a ramas acelasi: Microsoft doarme! In concluzie, romanii inca sunt fortati sa isi seteze consolele si conturile de Live pe adrese din UK sau US... sunt blocati pentru mare parte din content (care bineinteles ca nu e disponibil pe Romania)... si continua sa ramana un fel de batjocura. Si asta in timp ce firmele de profil din Romania o duc foarte bine de pe urma consolistilor... in timp ce consolele celor de la Microsoft se gasesc in mai toate shop-urile de electronice.

    Dupa ce am vazut ca nici in ultima transa nu au aflat de Romania, eu sincer mi-am pierdut speranta. In curand o sa vedem noua consola a celor de la Microsoft (Xbox 720 poate?) si ma tem ca nu vom exista nici acolo. Ma intreb, oare la Microsoft Romania se doarme?

    Sunt curios de parerile voastre. Ce credeti despre modul in care sunteti tratati de catre cei de la Microsoft? Mai avem oare sanse?
    Attached Images Attached Images xbox_live_support_in_europe_no_romania.jpg