Eheee... ce bine ar fi sa se rezolve un BSOD asa simplu. Pot fi mii de cauze, indiferent de codul dat. De exp. pe acelasi sistem am vazut 20 de coduri complet diferite...

Anyway, pe scurt: incepeti si verificati hardware si software. Pentru partea hardware aveti clar: test de memorie (memtest+), test de hdd (un chkdsk cu bad sectors test ar trebui sa fie suficient), test de cpu/heat (LinX sau/si Prime), test de gpu/heat... Daca nu da BSOD-uri sau erori la niciunul din testele respective, folositi-va de CPUZ si AIDA64 ca sa vedeti cum stati cu voltajele si temperaturile. Daca e totul ok, treceti la update de BIOS, update de firmware (ICH, USB3, DVDROM, etc..), si update de drivere. Nu neaparat ultimele drivere sunt cele mai bune, dar ca regula generala ajuta.

Daca toate cele de mai sus nu ajuta, fie incercati o instalare DE LA ZERO (misterioase sunt caile Windows-ului), fie apelati la un alt calculator pentru a va testa: memoria, procesorul, sursa, hdd-ul, placa video. Daca pe celalalt calculator nu dati de BSOD-uri, pot exista si ceva incompatibilitati.

P.S. Daca vreti sa va poata ajuta cineva, dati si voi exact ce configuratie aveti, cum stati cu temperaturile si eventual un dump cu procesele in executie. Verificati cu ajutorul lui Process Explorer ce procese mananca prea multe resurse, pt. ca nu se stie niciodata. Bafta!