Quote Originally Posted by icebird View Post
Crede-ma, in cel mai rau caz posibil Sony va veni cu ceva nou, diferit si nu doar aceeasi chestie care face aceleasi chestii doar ca mai rapid (nu neaparat mai rapid: mai optimizat, mai stabil, etc) cum fac sugatorii de bani de la Microsoft.
O sa vedem, dar asta nu schimba cu nimic datele problemei : tot timpul va aparea ceva mai nou si mai "bun". Daca e doar un pic mai bun sau e mult mai bun depinde de la caz la caz. Cat despre sugatorii de bani de la Microsoft... tu crezi ca Sony face acte de caritate?

Si Microsoft si Sony sunt firme care urmaresc in principal un singur lucru: profitul. Ca unii scot chestii mai bune si altii mai slabe nu conteaza. Fiecare va incerca sa vanda cat mai mult si cat mai scump.

Inca o chestie (ca sa revenim la topic): Kinect chiar avea nevoie de o noua generatie, am mai zis asta in urma cu ceva timp: ca sa folosesti Kinect ai nevoie de spatiu, daca ai o camera mica e greu sa-l folosesti la potentialul maxim. Plus ca niciodata nu strica sa iasa ceva mai rapid (cu lag mai mic) si mai bun (sa detecteze mai bine corpul in conditii mai grele de iluminare, de exemplu).