Single post: Iadul se dezlantuie incepand cu data de 15 Mai: Vine Diablo III

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Iadul se dezlantuie incepand cu data de 15 Mai: Vine Diablo III

    Desi nu a fost anuntata nici o versiune de console pentru Diablo III, stirea aceasta sigur va atrage atentia a foarte multi membrii de pe CG: in sfarsit a fost anuntata data oficiala de lansare a unuia dintre cele mai asteptate creatii de la Blizzard. Dupa cum va dati seama din titlu, e vorba de data de 15 mai (am zis macar de data aceasta sa nu va omoare suspansul). La mijlocul lunii mai, o mare parte din populatia planetei va putea achizitiona jocul in format fizic sau digital atat pentru PC cat si pentru Mac la pretul de 59.99 euro (44.99 lire). Probabil ca multi se gandesc ca e un pret destul de piperat, dar sigur va merita.

    Ba chiar mai mult, daca doriti sa scoateti ceva banuti in plus din portofel, atunci veti putea pune mana pe Collectors Edition jocului. Pentru 69.99 de lire veti primi jocul propriu zis, un Behind the Scene Blu ray/DVD, un soundtrack CD, un art book de 208 pagini, un Flash Drive de 4GB in forma soul stone-ului (cea mai renumita piatra din serie) in care veti avea Diablo II si expansion-ul Lord of Destruction, un craniu in care va intra perfect acest USB si nu in ultimul rand continut in-game exclusiv pentru World of Warcraft si Starcraft II:Wings of Liberty. Voi pune si o poza cu acest collectors ca sa va faceti o idee mai buna despre ce e vorba.

    Dar din pacate cei de la Blizzard tot nu au mentionat nimic de vreo versiune de PS3, Xbox 360, Wii U etc. Nu putem decat sa fim optimisti si sa speram ca acest lucru se va intampla mai devreme sau mai tarziu.
    Attached Images Attached Images diablo-3-4-wallpapers-1280-720.jpg 079b7r65j42k1319135104614.jpg