Single post: Un nou joc Batman Arkham soseste anul acesta

  1. #15 SP
    Member batmanfan's Avatar

    Batman: Arkham 3 va fi lansat anul acesta!

    La inceputul lunii a fost confirmat un lucru total neasteptat ce a luat prin surprindere pe multi: pana la sfarsitul lui 2013 vom avea parte de un nou joc cu Batman din seria Arkham, lucru confirmat chiar de cei de la Warner. De asemenea, se zvoneste ca cei care vor dezvolta jocul de aceasta data sunt cei de la WB Games Montreal, cei ce au stat in spatele versiunii Wii U a jocului, adica Armoured Edition si nu se stie daca Rocksteady va participa activ sau nu de aceasta data.

    Avand parte de aceste noi informatii, concluzia ar fi urmatoarea: este posibil ca fanii sa fie sceptici in legatura cu noul joc din cauza ca exista riscul ca Rocksteady sa nu mai aiba vreo legatura de aceasta data si datorita faptului ca data de lansare este destul de "apropiata" avand in vedere modul total diferit cu care ne-a obisnuit Rocksteady (remember teaser-ul din decembrie 2009 si lansarea in octombrie 2011). Per ansamblu nu putem critica deja un joc cand nu avem nici cea mai mica idee despre cum va fi, asteptam noi informatii si sa speram ca se va ridica la standardele consacrate de jocurile anterioare din serie.
    And we also have a strong games release this year, which will include the next release in the Batman Arkham franchise. So all in all, we expect Warners to post another very strong year in 2013.

    In just 2-3 months our project will be announced (in grand fashion) and it's going to be big! As we dive head-first into our polish period... Ben Mates- WB Montreal.
    Attached Images Attached Images batman_arkham_3.jpg