Salut,

În acest topic vă voi descrie un joc incredibil de tare, pe nume Millenium Racer - Y2K Fighters. Jocul este fabricat în 1999 de Creat Studios şi Cryo Interactive, iar jocul are o interfanţă futuristică. Jucătorii îşi pot face un cont, în care îi poate da o culoare la şoferul Y2K şi la bicicleta cu cristale trasparente. Jocul are o grafică excelentă, faptul că rezoluţia lui încă se mai adaptează ca cel al desktopului vostru. Jocul are 12 curse pe care le puteţi debloca la un Championship. Jocul deţine şi câţivă jucători AI, aceştia vor face tot posibilul să te oprească să căştigi cursa. În acest joc, puteţi atinge viteze de 1200 MPH/h, dar nu mai dacă ştiţi să o stăpâniţi, dar jocul este totuşi foarte tare şi o să vă ţină mult pe fotoliu. Cea mai tare chestie la acest joc este că îţi poţi salva stilul de cursă într-un profile, cu care te vei putea concura la cursa viitoare şi poţi face recorduri mai uşor, şi poate fi dată şi la alţi prieteni
Jocurile vechi chiar merită a doua şansă.


Dacă tot nu v-am convins că jocul este super, vă las şi un video de pe YouTube care o să vă uimească, pe care l-am jucat eu împotriva la două profile făcute de mine.




Dacă vreţi să-l jucaţi şi nu-l găsiţi, nu vă temeţi că pe YouTube există şi un video despre Download, foarte bine lucrat.
Şi vreau să mai adaug ceva, puteţi să vizionaţi şi video-ul pe cursa Antarktida 2, altă mapă din cele 12 ale jocului.
Dacă aţi jucat jocul, am creat un video foarte nou despre multi-player.