Single post: Apple si Google lucreaza la console de jocuri

  1. #1 SP
    is the man! trickz's Avatar

    Apple si Google lucreaza la console de jocuri

    Informatia nu este noua si o banuiam cu totii de mult timp. Unii colegi forumisti chiar sperau sa se intample mai repede, pentru a raspunde la limitarile aduse de marii jucatori, Sony si Microsoft. Wall Street Journal a confirmat doi iepuri dintr-un foc, intr-un articol recent: cei de la Google lucreaza la un raspuns pentru aparatul ce deja se afla pe ultima suta de metrii, dezvoltat de Apple. Se asteapta o lansare in toamna, avand ca baza softul cu nume de cod "k" (Keylime Pie). Desi exista console pe platforma android, precum Ouya, Project Shield sau GameStick, un aparat dezvoltat chiar de Google este bine primit daca vor pastra eficienta, calitatea si pretul seriei de telefoane Nexus.

    Despre ce vor aduce in joc cei din Cupertino nu se stiu prea multe informatii. Zvonurile spun ca vom avea un device cu mod de operare asemanator Kinect-ului, la care se va putea atasa un controller (ce va fi compatibil si cu alte dispozitive marca Apple).

    Desi piata mobila de jocuri are un public mai... casual, se asteapta ca alaturi de aceste console "mici" sa stea variante exclusive ale jocurilor "mari".
    Attached Images Attached Images iwfv9buk.jpg