About ConsoleGames.ro | CG

Cine suntem noi? Care este scopul acestui proiect? Ce veti gasi pe CG? Vom incerca prin mica descriere de mai jos sa raspundem tuturor intrebarilor dumneavoastra.

Proiectul ConsoleGames.ro a inceput ca o idee la inceputul lui 2008 si s-a materializat pe data de 01.08.2008. Ideea s-a nascut ca urmare directa a numarului din ce in ce mai mare de gameri pasionati de console in Romania si a exploziei pe piata de consum a consolelor next-gen si portabile din ultima perioada (Microsoft Xbox 360, Sony PlayStation 3 si PlayStation Portable, Nintendo Wii si DS) precum si a cresterii exponentiale a numarului de jocuri de console vandute.

Console Games sau CG (cum ne place noua sa-i spunem) nu a pornit insa in ideea de a "exploata" aceasta piata (neavand niciun fel de scop comercial), ci pentru a forma in jurul sau o comunitate a gamerilor care pana nu demult erau deseori asociati cu termeni de "nisa".

Am dorit sa dam o fata, sa asociem o personalitate fiecarui gamer si sa nu ramana ca pe alte site-uri doar un simplu nickname sau un gamertag pierdut pe web. De-aceea prin intalnirile forumistice pe care le-am organizat si le vom organiza (in curand in toata tara speram) am incercat sa unim aceasta comunitate mica si sa-i croim o personalitate proprie.

Pe langa functiile principale ale site-ului (forum, blog personal, galerii foto, chat online, arcade, news, reviews, previews) credem ca cele mai importante sunt concursurile si turneele pe care le-am realizat si pe care vrem sa le transformam in ceva obisnuit pe ConsoleGames.ro. Concursuri de toate felurile, pentru toate gusturile... concursuri cu premii care speram ca vor creste in substantialite si valoare.

Un alt concept la baza caruia sta si sloganul "By gamers - for gamers" este acela ca pe CG fiecare gamer poate participa la proiect. Fiecare user este o parte integranta a comunitatii. Nu exista un sistem ierarhic, nu exista "sefi" ci doar gameri care isi impart intre ei news-uri, reviews, idei, pareri, informatii legate de tot ce ce inseamna gaming, console, accesorii console, jocuri console etc. Aici orice gamer poate deveni un editor. Orice gamer pasionat poate deveni un reviewer. Oricine poate scrie stirile zilei sau aduce cele mai noi trailere, filmulete, personal videos, etc. Si asta direct in website, in cel mai simplu mod cu putinta.

Ce ne propunem pentru viitor? Well, speram sa ne laudam cu cea mai unita comunitate de gameri, din care sa nu lipseasca nici-un consolist serios. Ne propunem sa diversificam ariile de discutii, sa avem cat mai multe concursuri cu cat mai multe premii. Dorim sa valorificam munca pe website a fiecarui gamer care doreste sa participe la acest proiect. In viitorul foarte apropiat speram sa reusim sa facem lansari de jocuri, sa putem avea un "locsor" al nostru unde sa ne intalnim in mod regulat, unde sa putem face live tournaments.

Totodata, speram sa crestem alaturi de voi, si sa reusim sa punem pe picioare si proiectele legate de ConsoleGames.ro (cum ar fi o revista dedicata consolelor, un post tv dedicat jocurilor, un "bazar" pentru consolisti). Nu uitati ca nu suntem doar consolegames.ro ci si consolegamers.ro, cgames.ro, jocuriconsole.ro, gametrailers.ro, consoles.ro, consoleclub.ro, playstation4.ro, clubconsole.ro, consoletrailers.ro, consolefun.ro, gamesdomain.ro, gamemachine.ro, consoleshop.ro, consolenews.ro, action-figures.ro, figurine.ro, figures.ro, gametv.ro, gamestv.ro, cgforum.ro. Prin urmare, avem viitorul ocupat de proiecte pentru comunitate.

In incheiere nu putem decat sa multumim tuturor celor implicati in acest proiect si in special gamerilor care fac parte din aceasta comunitate. Vom incerca sa fim pe masura asteptarilor voastre si sa invatam sa devenim si mai buni. Respect!

Pentru mai multe detalii si sugestii va rugam sa ne contactati folosind datele de pe pagina de Contact.