deci don yo am o consola piano black 3004 PB avea v4.21 iar yo iam dat upgrade la net acolo la network upgrade si sa facut versiunea 5.02 deci ne vedem pe 3 ianuarie ? dak e vb pe mess smiley_4u95
Printable View
deci don yo am o consola piano black 3004 PB avea v4.21 iar yo iam dat upgrade la net acolo la network upgrade si sa facut versiunea 5.02 deci ne vedem pe 3 ianuarie ? dak e vb pe mess smiley_4u95
ok
LA MULTI ANI !! =D>=D>
Ne revedem dupa 03 Ianuarie.
Salut,
@Donely, am inteles ca pe 3 ianuarie esti la work, se poate sa te sun pe la ora 11 pentru modarea unui Wii (LEH17601232[6]) la mine e cam greu in timpul saptamanii :( , ma intereseaza sa imi mearga jocurile NTSC (aduse din USA) ?
noroc & La Multi Ani 2 all !!!
@Donely - ma abonez si eu la un cablu RGB (PS3) :>
X-BOX 360 cablu play and charge = 50 .....in acest pachet intra cablu + baterie reincarcabila sau doar cablu ? multumesc anticipat
Don wiimoteu vine cu protectie de silicon ?
Salut , eu sunt din Craiova si maine o sa vin in Bucuresti sa imi iau un Xbox360 Elite si vroiam sa stiu daca pot trece pe la tine sa il modez cam dupa ora 12
Cablu RGB pentru GameCube ai?Sau se potriveste ala de la Wii?
OK.Luni as vrea sa vin la tine sa iau un memory card, daca tot vin crezi ca ai timp sa il si modezi (de GameCube e vorba)?Joystykuri ai cumva de vanzare?Mersi mult
Chiar 2 aparate as vrea sa modez ca e posibil sa isi cumpere fratimiu unul astazi
Salut Donely si La multi ani!
Sunt nou pe forum si am cateva intrebari despre un ps3 pe care l-am cumparat de curand.
E modelul de 60G varianta PAL si cred ca are o problema cu blocul optic. As vrea sa vorbim pe messenger. ID-ul meu este the_pr3tend3r.