ID doncorleony
Printable View
mda deci esti cel mai bun toti o zic ;) peste o luna cred ca imi modez si eu ps2u la tine :D
Salut Don vreau si eu sa cumpar Play and Charge Kit pt xbox....!!!! ps: sunt orginale microsoft ?
Multumesc si eu pt modarea xbox-ului , rapid si eficient :D merge fara probleme 10x donely
Donely peste o luna cum facem te sun sau vb pe mess ?
Un tip de nota 10.Ms mult pt.consola modata
am un psp slim si am facut updat la 5.02 si am vrut sa il decodez si am desfacut bateria sa o fac pandoria si am instalat softu pt pandoria (baterie) si am dat restart la psp si nu imi mai apare nimic pe ecran decat culoarea gri mai inchis etc , ma intereseaza daca poti sa mil faci si sa il decodezi si cati bani ma costa in caz ca merge facut :)
controller wireless ptr xbox 360 la ce pret ai?
revin cu aceiasi intrebare ca @thafifth2006 kit-urile play&charge sunt microsoft ? .Nu ma intereseaza daca sunt facute in china sau in USA,ci firma care le-a produs.
La fel am intrebat si cand am luat un cablu xbox vga si laa fel mi-ai raspuns.Cablu fiind third-party manufacturer.
Mi-a modat cineva un PS2 79004 si se pare ca are ceva probleme.Mai precis nu pleaca decat dupa ce dau vreo 10 reseturi.Sau il scot si il bag in priza de tot atatea ori.Stie cineva daca e vreo problema de compatibilitate cu acest tip de PS2 ?Multumesc mult.
Ca sa mai adaug este un modbo clona matrix 1.93.Ecranul ramane negru si nu se mai intampla nimic.
Donnelly te rog frumos stii cumva care poate fi cauza ?
Don ,cablu VGA HD pt XBOX 360 la ce pret mai este?
eu am luat de la donely cu 70ron