Don vrea un prieten sa ia "PSP 2000 3600 mAh baterie pentru PSP fat", deci merge pe un fat, nu ? Ca ma deruteaza 2000-ul ala. Mersi.
Printable View
Don vrea un prieten sa ia "PSP 2000 3600 mAh baterie pentru PSP fat", deci merge pe un fat, nu ? Ca ma deruteaza 2000-ul ala. Mersi.
Donely, se �nt�mplă să ai controllere de XBox 360 cu fir? :D
Modare la un PSP2003 Cu placa de baza TA-088v3 si OFW 5.51 poti face ?
stiu... tot cauta astia exploituri in jocuri... ca tiff exploit pe care il foloseste chickHEN nu merge de la 5.50 in sus... si au gasit unu in MoH:H... da inca nu s-a facut Homebrew Enabler din el... asteptam un MMS ( folosind viitorul DCv9 ) pentru TA-088v3 :((
Salutari . Am un amic cu un PS2 Phat, modelul vechi , argintiu si are o problema. Acum cateva luni ( sau mai mult ) a observat ca nu ii mai citeste dvd-urile, si zice el ca s-a dus lentila sau asa ceva ( eu nu ma pricep ) . S-ar putea inlocui/repara ? si daca da imi poti spune un pret ?
Am vaz ca inlocuire bloc optic de ps2 e 140 de ron pe prima pagina, e pretul valabil si functioneaza pe modelul vechi,phat ? mersi mult.
ps : l-a modat acum mult timp.
Ok, mersi
:rulez:Inca 2 console trecute pe la Donely.....si merg super ,TOT RESPECTUL MAESTRE' DONELY, ........:rulez:
=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D >=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>
Tocmai am modat şi eu un X360 la Donely, hats off.
Am totuşi o problemă: cum fac update la ultimul dashboard? că se pare că nu-mi vede USB stick-ul :(( Uit eu ceva?
LE: Sunt eu fraier. Mulţam �ncă o dată Don ;-)
PSone SCPH-102 se mai poate moda ?
Salut Donely!
Daca modez un Xbox 360 se pierde garantia?