Salutare,
Card de 8GB pt PSP2 Sony 3004 ai? Si daca da faci livrari si in tara (Brasov)? Sunt noua abia mi-am luat o jucarie iar cardul este vital.
Printable View
Salutare,
Card de 8GB pt PSP2 Sony 3004 ai? Si daca da faci livrari si in tara (Brasov)? Sunt noua abia mi-am luat o jucarie iar cardul este vital.
Cablu VGA pentru 360 ai pe stoc si daca da la ce pret?
buna, Donely. am o problema cu un PSP Fat, in sensul ca din greseala i-am plesnit displayul. ma intereseaza cat ma costa o inlocuire de display. sunt din Bucuresti, deci pot veni oricand zici. multumesc.
Excelent. Ai PM.
Ma gandesc sa ti trimit si eu consola sa o modezi un xbox 360 cu fan curier dar nu stiu cum au grija astia de pachete si poate am surprize cu ea
Gata , l am trimis azi la tine prin fan curier maine ar trebui sa ti ajunga , si mai am o mica problema daca poti sa ma ajutii , nu stiu exact ce sa intamplat dar clapeta de la memorie sa dus putin in spate si nu se mai inchide calumea si imi e cam ciuda ca consola are 3 zile de cand am cumparat o
te-am cautat la telefon luni si m-ai rugat sa te sun joi dimineata in legatura cu displayul ala. daca sun maine pe la 10 si ceva, e devreme? nu de alta, dar as vrea sa stiu cum imi organizez drumurile maine. si mai am o intrebare: displayul il schimbi pe loc, sau vin dupa el ziua urmatoare, respectiv cand imi spui tu sa vin?
astept un raspuns. multumesc frumos.
Ce preturi mai au dvd dual layer verbatim ?
Donely, probabil te-am mai �ntrebat: ai �ncercat așa ceva? :: InFeCtuS ::
...sunt curios cum se comportă :)
Am văzut prin listele alea...X360 DUAL DVD DRIVER, X360 "DOWNGRADE software" + diagrams... :: InFeCtuS ::
rezolvat problema cu displayul pentru PSP Fat. multumesc, Donely.
Aduc si eu o lauda unui om care lucreaza ca un profesionist. Am achizitionat o consola xbox 360 acum 3 zile si nu stiam cum sa o modez. Citind pe acest forum am vazut ca e o persoana care se ocupa cu asa ceva . La inceput nu am stiut ce sa cred deoarece eu eram din alt oras si nu din buc,trebuia sa o trimit prin fan curier la el si sa o modeze .Sunt sigur ca multi s-au gandit ca nu cumva sa-si ia teapa sa mai dea si banii si sa ramana si fara consola. Dar in cele din urma am hotarat sa o trimit si nu imi pare rau .Donely a modato si mi-a trimis-o inapoi si totul este ok .Ii multumesc pentru ajutorul dat .
sall Donely! Poate sunt insistent,dar...
Consolele 3004 se mai aude ceva? k deja sau umplut de praff.
Ceva concret sau renuntam la ele?
Mersi mult!!:)
:D