donely schimbi si la ps3 hdd ?si daca am ps3 120gb si schimb cu unu de 500gb, ps3 wirrless keypad o sa mai mearga pt. ca am citit asta:PlayStation.com
Printable View
donely schimbi si la ps3 hdd ?si daca am ps3 120gb si schimb cu unu de 500gb, ps3 wirrless keypad o sa mai mearga pt. ca am citit asta:PlayStation.com
Don..
Am un coleg care vrea sa isi modeze PS2-ul fiind ultima versiune Scph-90004 il costa 140 lei.
Vrea sa stie unde ai sediul pentru a trimite pe cineva ,care este din Bucuresti,cu PS2-ul la tine.
Mastre Donelu, am si eu o intrebare. De ce crezi ca se stinge un Nintendo DS lite dupa ce joc aproximativ o jumatate de ora? I-am pus si baterie noua fiindca prima data am crezut ca de la asta e si tot asa face. Crezi ca are legatura cu cardul "neortodox"?
Multumesc frumos!
P.S. Cand ma faci si tu putin ciur la Modern Warfare 2? ca pe mesterul Sarpe l-am intalnit deja si ma face arsice :D
Memory Unit 256/512? (X360)? :evil:
Salut Don,
Cat oferi garantie pentru blocul optic de PS3? Merci!
...�mi poți spune, te rog, și niște prețuri? Inițial mă interesează cel de 256 dar dacă diferența de preț e mică...iau unul de 512.
Imi trebuie pentru profilul meu de XBL lol - că n-am �ncredere să mi-l țin pe HDD :evil:
Am un MU de 64 (52 reali) dar deja profilul meu a sărit de 56 8-}
Mulțumesc.
Headset original de PS3 (bluetooth) ai? si daca da (sau daca aduci), la ce pret
salut
am un xbox360 data de fabricatie 11/2009 cu drive Lite-On cred. am inteles ca exista un soft nou de modat.
Am facut si eu update astazi la Ixtreme LT la Donely. Thanks Don.
merci don de update you are the best
don mai ai pe stoc headset xbox 360?