Printable View
Despre ce e vorba?
pot face ca sunetu din party sa se auda la tv cand sunt la casti?
Am si eu o intrebare mai ciudata, vreau sa-mi cumpar un ps4 dar am un tv hd ready si sunt cam sceptic ca s-ar vedea bine avand in vedere ca m-am jucat multi ani pe pc in rezolutie full hd, e cineva din Iasi care imi poate imprumuta un ps4 sa vad cum s-ar vedea de exemplu gta 5 pe tv?
Iti trebuie full hd...eu ma joc pe full hd si m-am jucat si un pic pe 2 tv uri hd unul sharp(nu se vedea pres bine, era lcd) si unul samsung led(care era mai acceptabil, dar nu comparabil cu full hd(
m-a amuzat ce a scris. decizia de a isi lua PS4 sta in fapul s-ar putea sau nu sa se vada bine pe tv ul lui hd si nu in faptul ca sunt jocuri bune pe consola. cand mi-am luat PS3 timp de 1 luna am jucat pe tv cu tub si pe urma mi-am luat un tv hd si nu am regretat ca din prima nu m-am jucat pe tv hd.prima grija ar trebui sa fie daca iti doresti sa te joci jocurile alea pe consola nu cum se vad pe hd sau full hd , este si logic ca se vad mai bine pe tehnologie mai buna. daca as avea bani pt tv 4k nici nu s-ar compara imaginea de pe el cu ledul hd pe care il am acum.
Allright. Totusi din cate am inteles tehnologia 4k nu va ajuta prea mult ps4. O sa fie folositoare la urmatoarea generatie, deocamdata ar trebui sa ne bucuram asa. Jocurile arata foarte bine.
Se vede bine si pe 4k daca iti iei unul care stie sa faca Upscale cum trebuie.
Dar nu la fel ca atunci când device-ul în cauza furnizează 4K nativ. De aici necesitatea de a investi, acum, într-un TV 4K e fix egala cu 0.
Foarte bine a spus mark. Asa este. Nu am testat cum se vede..dar difetentele nu ar trebui sa fie extraordinar de majore. Pana nu o da fie nativ. Deci investitia pica. Iar fhd este destul de ieftin in momentul de fata. So easy peasy cumpara linistit eu zic ca se merita.
Un selfie care-mi place :)
Am si eu o intrebare. Momentan am plus de la un baiat. Eu am contul lui primar pe consola mea. Ma gandeam acum ca ies DLC-urile la Destiny, sa-mi fac cont separat pe RO de pe care sa-mi iau DLC-urile fiindca sunt mai ieftine. Contul asta o sa-l pot seta primar astfel incat toata consola sa aiba acces la content ?
Multumesc.
A inceput "declinul", nu stiu daca e un zvon sau nu insa daca e adevarat presimt ca vor exploda vanzarile la ps4.
http://wololo.net/2015/05/13/new-pir...-legal-action/
Da am intrebat fiindca vroiam sa stiu daca sa mai astept 2 luni pana sa-mi iau un tv led full hd si sa ma bucur de grafica buna sau sa imi cumpar acuma ps4 ma ingrijoreaza putin diferenta de grafica ca m-am obisnuit cu full hd pe pc si vroiam o consola special pt gta 5 si fifa ca altceva nu joc ca deh...m-am lamurit cu pc gamingul
Cumpara-ti acum, e 1400 ron la MediaGalaxy in noul mall din Bucuresti (au doar 50 bucati pe stoc, deci limitat), ce stai pe ganduri? :)
vad ca e picat tot ce tine de PSN ... s-a anuntat mentenanta sau ceva in noaptea asta?