Ce cacao..
Printable View
Ce cacao..
offtopic
Buna baieti...:) Sunt Sergiu
De maine seara cand o sa ajung de la servici o sa intru si eu in lumea consolelor. O sa fie un Ps4, acum as avea nevoie de cateva informati pe care poate le-as gasi dar sunt mii de pagini. Cateva jocuri care se pot juca in split screen. Un ajutor pentru crearea unui ps+ as vrea plata sa fie de pe un card de romania. Si daca aveti ceva sfaturi pentru cei ca si mine care nu au avut de-a face cu asa ceva. Mersi mult.:)
(ssergiiu)
Mda, ce face acum Sony cu bonusul ala nu mi se pare ok... Practic multa lume o să-și cumpere tot felul de prostii pe care nu și le-ar fi luat, doar ca sa profite de cei 10% condiționați pt week-end-ul asta. Adică nu ești în stare sa asiguri serviciul exact atunci când multi au singura perioada de libertate, iar drept compensare tot tu profiți cu vânzări probabil masive.
Dacă nu băgau limita de timp.. Sau permiteau și la pre-orders.. Era altceva.
si de fapt in loc de compensatie pentru client, se mai fac si eu cu niste vanzari la cateva produse care nu s-ar fi vandut.
Eu zic ca sunt cateva oferte ok cu aia 10%.mai ales la dlcuri care nu se ieftinesc.call of duty sau fifa coins pt mp daca poti lua. Last of us.
practic iti intregesti jocurile la pret redus.
correct. asta e valabil mai ales pentru cei care nu aveau season pass-uri sau joaca MP
Salut. Split screen eu am jucat doar Plants vs Zombies Garden Warfare care are in principal multiplayer si trebuie sa ai ps+. Cont iti faci foarte usor din consola, setezi tara de origine romania ca sa accesezi playstation store romania(au si pagina de facebook).
Ca sa atasezi un card :
Go to PLAYSTATION NETWORK > ACCOUNT MANAGEMENT > ACCOUNT INFORMATION > ADDRESS and have it match the PSN Billing Address found in:
PLAYSTATION NETWORK > ACCOUNT MANAGEMENT > ACCOUNT INFORMATION > BILLING INFORMATION.
Ca sa iti cumperi ps+ te duci in store si ai acolo rubrica separata ps+ si alegi pe ce perioada vrei sa fie.
Mersi mult Nire abia astept sa ajung acasa sa ma dedic cateva ore consolei. Mersi inca o data pentru ajutor. :D
Cu placere si spor la treaba:). Dupa ce iti faci cont de ps+ sa urmaresti ce jocuri gratuite baga in fiecare luna.
Salut,
Pt cei cu PS Plus, ce jocuri gratuite vor fi in luna Februarie ?
Miercuri o sa aflam care sunt.
aveți idee de ce nu imi merge cardul la tranzactii pe store ro
imi da eroarea asta
This transaction can not be completed. Please confirm your billing information in Account Management.
cardul este visa gold emis de banca transilvania
l-am folosit la toate siturile posibile si merge perfect
aici nu imi dau seama care e problema
ms anticipat
Problema e legata de codul de securitate CVV2, acela format din ultimele trei cifre de pe spatele cardului. Cand se incearca plata cu cardul pe playstation store tranzactia apare ca nefiind insotita de transmiterea si verificarea codului CVV2 si plata este stopata, fiind considerata cu grad de risc ridicat de catre banca. Solutia e sa sa ceri la banca un formular pentru modificarea limitelor de tranzactionare pe internet pentru tranzactii fara CVV2, limita standard fiind zero RON, si sa alegi ce suma de bani doresti sa aloci pe zi si data pana cand sa fie active aceste limite( putandu-se alege si definitiv) pentru acest tip de tranzactii online sau sa modifici aceasta limita online prin intermediul aplicatiei bt 24 internet banking.
Ce setări trebuie sa fac ca sa m-i se încarce controlerul cand consola este oprita? Sau nu se poate? Mersi
Controllerele se incarca atunci cand consola este in Rest Mode, nu cand este oprita.
ssergiiu vezi postul de mai sus. (tudomih a fost mai rapid)
Ai mai multe detalii aici:
Set Functions Available in Rest Mode | PlayStation�4 User's Guide
Turning on and turning off the power | PlayStation�4 User's Guide
Sal,
a reusit cineva, cu cont pe US, sa probeze trial-ul pt. PS NOW; am vazut ca cere card la activare; exista vreo posibilitate de a trece peste treaba cu card-ul?
Eu am inchiriat direct un joc acu vreo 2 luni (dead island), fara card, folosind ce aveam in wallet, dar psn-ul recuoaste imediat conexiunea care e prea departe fizic de servere si nu permite accesarea jocurilor. Am internet 1gb de la rds si am incercat si cu cele mai rapide dns-uri ptr us. In concluzie chiar daca ai putea activa trial-ul fara card, ar fi degeaba daca nu esti locat in state