Stockere? Ce sunt acelea?
Printable View
Stockere? Ce sunt acelea?
Stickere :))...scuze
Imi explica si mie cineva care e mai exact relatia content-region ?
Daca iau un joc in format fizic din Romania, un DLC la acel joc luat de pe US store nu va merge?
// Am inteles, multumesc mult :)
Zona 1 usa; zona 2 europa; zona 3 asia. Jocurile sunt region free, adica orice joc achizitionat din orice zona va merge pe orice consola. Dar in cazul dlc va trebui sa cumperi dlc de pe un store din zona jocului, iar zona 2 merge si de pe uk si ro. In exemplul dat de tine nu va merge, trebuie de pe un store din europa
Cand apar urmatoarele jocuri gratis?
In mod normal maine, pe 3, dar deocamdata nici nu au anuntat care vor fi jocurile free in Martie. Poate astazi o vor face.
au zis ca anunta mai tarziu pe blog ,ne pregatesc vreo surpriza
si cand anunta pana la urma?
Au aprut niste zvonuri. Pe PS 4 vom avea Lego Marvel blablabla si Octodad Deadliest catch, pe PS3 vom avea God of War Ascension si Ratchet & Clank Trilogy.
077dqnyel
Sursa? unde scrie?
Eu sincer am inceput sa imi arat frustrarea fata de consolele next gen.Daca pana acum intelegeam 30 de fps pe consolele old gen,acum parca am ceva pretentii mai mari,un minim de 60 fps pentru ca gameplay-ul are mult de suferit
Da, are de suferit dramatic... Mai că nu te poți juca.
Ti-am prins sarcasmul.Daca doresti,uita-te la un video 30 fsp vs 60 fps si dupa vorbim.Pentru un fps mi se pare un impediment
Sincer, mă joc de foarte multă vreme pe consolă și nu am simțit nevoia de un fps mai mare.
Nu pot să contest faptul că e bine să evoluezi și să crești calitatea din toate punctele de vedere dar vizavi de fps eu unul cel puțin nu am simțit nevoia de mai mult.
Am si eu o mica intrebare...am cumparat un PS4 de la un user de pe acest forum si acuma am observat ca seria de pe spatele consolei nu corespunde cu seria de pe cutie si de pe factura. Este normal acest lucru ?
poate sunt eu un pretentios dar macar sa fie 30 fps si sa nu scada de niciun fel.
Garantia este de la emag? pt ca probabil este acelasi user care un prieten a vrut sa cumpere de la el si a descoperit si el acelasi lucru . Prin urmare n-a mai cumparat...
Da, garantia este de la emag....si pe garantia respectiva este o serie care o gasesc pe cutie, dar pe consola este o alta serie si mai lunga. Pentru moment mentin anonimatul userului respectiv, pana ma lamuresc daca seriile trebuie sa coincida. Parea ok persoana respectiva....
Si din cate am citit net, seria trebuie sa fie de 17 cifre si de forma "03-27452231-6056635", iar pe factura si cutie nu are 17 cifre, are mai putine.
Trebuie sa coincida, cel putin, asa mi-au spus 2 operatori de la eMag cand am facut verificarile unei console pe care intentionam sa o cumpar.
Mi-au spus sa ma uit dupa serial number-ul scris pe garantie...trebuie sa fie si pe consola sau pe cutie.