Probleme are multe, de obicei le observi atunci cand esti direct afectat. Mai multe discutii puteti gasi aici, pentru cine e curios, desi mie daca mi-ar merge nu as fi :)
Cannot Connect to PSN - Page 32 - PlayStation Forum
Printable View
Probleme are multe, de obicei le observi atunci cand esti direct afectat. Mai multe discutii puteti gasi aici, pentru cine e curios, desi mie daca mi-ar merge nu as fi :)
Cannot Connect to PSN - Page 32 - PlayStation Forum
Dant3: era: Antena 3 e aici? Te oftici! :)))
Salut, am facut o prostie, fara sa stiu cum functioneaza PS Plus. Cand am achizitionat consola am zis sa cumpar tot de la altex, un an de Ps Plus.Am adus consola de la magazin si mi-am activa cele 14 zile free trial, dupa care din cauza ca nu am stiut ca Ps Plus se activeaza automat, mi-a luat de pe card bani ca sa activeze o luna Ps Plus, nu aici e problema (omu din greseli invata).A ajuns intre timp Ps Plus de un an si a trebuit sa il activez, problema a fost ca nu ma lasa sa dau redeem, am contactat suportul si surpriza, cei de la Altex vand Ps Plus pentru UK, si eu imi facusem cont pt RO, asa ca am dat 250 lei pe o carcasa de BleRay :( .Am zis sa scriu aici poate ajuta pe cineva in viitor.
Stiu ca produsul este pentru "vecini" dar daca pentru ei se poate de ce nu se poate si la noi?
http://www.amazon.com/gp/product/ref...SIN=B01065S79E
@vlad: eu mi-am luat acum 2 luni consola chiar de aici de pe forum si totul e in regula. In ultimii ani mi-am procurat la mana a doua PSP, PS Vita si PS4 (+jocuri second-hand pentru fiecare) si n-am avut probleme. Sunt useri care vand cu tot garantie, dar normal ca depinde si de noroc.
@Game: nu inteleg de ce insisti sa scrii asa urat. Risti in felul asta sa-ti pierzi credibilitatea si sa te ia lumea peste picior. Esti pe un forum, nu pe un chat. Aici ai timp sa scrii, sa citesti ce ai scris, sa corectezi, ba chiar si sa editezi dupa ce ai postat, deci n-ai nici o scuza pentru felul in care te exprimi.
Poate te ajuta daca citesti si regulamentul:
Quote:
Pentru nerespectarea Regulamentului CG se vor aplica urmatoarele sanctiuni:
Limbaj necorespunzator / agramat / limbaj stil irc - se acorda 1 punct - expira in 7 zile
@ofeliedeceai: stai linistit eu am multe jocuri second si am facut multe schinburi de jocuri si nu au avut nimic...doar sa nu fie consolele furate...iti dai seama dupa om(daca il recunosti ca e gamer e ok, daca habar n are de jocuri si console nu lua)
PS4 3.00 firmware beta:
https://youtu.be/dku3ZtmjLlk
Foarte tare chestia cu comunitatile. Pare mai "clean" acum totul.
Sa speram ca au rezolvat problema cu downloadul.
pai comunitatea este singura chestie noua, poate au marit si numarul participantilor in Party (desi din clip tot 8 apar ca maxim)
Cum să fie singura chestie nouă? În sfârșit văd opțiunea pt png, 10gb pt salvări în "nor" , streaming pe YT, deși e cam praf deocamdată.
Eu sunt incantat de faza cu eventurile din jocuri cu e la BF4 saptamana asta se executa nu stiu ce challenge.