ambele
Printable View
ambele
Multumesc frumos, trec pe la MG si il cumpar....
TLOU
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
@musat @Playstation 2 vine pe PS4
And so it begins ..
Merita jocu asta nou aparut pe ps4 Chilalrey medieval warfare?
Sent from my iPad using Tapatalk
Eu am jucat pe PC Chivalry Medieval Warfare, si pot spune ca este... diferit. Eu l-am jucat acum cateva luni bune, nu stiu ce s-a mai schimbat intre timp, dar poti verifica pe Steam cateva review-uri. Este enjoyable, dar combat-ul este mai dificil, trebuie sa te sincronizezi cu swing-ul armei, iar cu arcul si arbaleta mi se pare foarte greu sa nimeresti ceva.
As vrea toată colecția pe un disc, cum e și Uncharted :)
E vorba despre mizeria (varianta) PS2
Final Fantasy 7 Remake (PS4):
https://www.youtube.com/watch?v=ZMgc...em-uploademail
---------- Post added 07-12-2015 at 20:19 ----------
Noile jocuri pentru PS4 si Vita din 2016:
PlayStation 4: Iată anunțurile majore de la PlayStation Experience 2015
(Cred ca o sa ma joc din ce am pana acum - parerea mea!).
---------- Post added 07-12-2015 at 22:11 ----------
Au aparut jocurile de PS2 pentru PS4: GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, Rogue Galaxy, Twisted Metal: Black, Dark Cloud, Mark of Kri si War of Monsters
https://store.playstation.com/#!/en-...75508-PS2TOPS4
Jocurile alea de PS2 ar fi trebuit să le de-a moka sau cel puţin la un preţ modic 15-20 de lei, sunt aproape 70 de lei, mai bine îi beau.
Pai nu trebuie sa mai scoata niste $$$$$ ?
Le bagă la Plus :)
Da, de Plus uitasem! In fiecare luna cate un joc.:evil:
Am incercat sa vad niste poze pe Ps4, care le.am pus pe un stick .... imi vede stick in consola , dar nu vede pozele, am bagat si muzica si degeaba ... Salvarile din consola am putut sa le mut pe USB .. Helppp !!!
silvian92: ca sa poti vedea un stick pe PS4 trebuie sa fie formatat FAT sau exFAT. Daca e NTFS sau alte alea, nu ti-l va vedea. Also, trebuie sa downloadezi aplicatia Media Player. Iar imaginile, muzica si filmele trebuie sa fie in subfoldere in forma aceasta:
-
- Photo
- Music
- Video
Unde iti copiezi ce ai nevoie. Atentie, PS4 Media Player nu vede orice fel de format, sau orice fel de codec. Bafta!
Am inteles !! Media Player il aveam downloadat ... dar foldere aveau alte nume ... . E format Fat . Mersi frumos !! O sa incerc maine !!
Mai are cineva probleme cu playstation network si ps plus ... mie imi zice ca nu se poate conecta la server, de astazi dimineata am aceasta problema .... stie cineva ceva ??
Multumesc anticipat
Se poate da redeem de pe siteul lor la coduri de PS+? Sau doar de pe consola?
ihi, intri in cont