daca te satisface sound-ul lor , merita , eu ti-as recomanda sa asculti si ceva de la Edifier , Jbl
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Printable View
daca te satisface sound-ul lor , merita , eu ti-as recomanda sa asculti si ceva de la Edifier , Jbl
Care vasazica nu mai pusesem mana pe un joc de prin 2005 si urmaream buimac comparatiile dintre imaginile redate in gaming de console versus PC; dupa ce mi am deschis prima consola PS ever pe care s-o fi avut in posesie ,adica PS4, mi am bagat picioarele in toata povestea cu gradele de comparatie si mi am spus ca merita cu varf si indesat...pe AC Syndicate am foit-o!
E pur si simplu divertisment!!!
Hai,spor la voie buna!!!! :)
Bine ai venit printre noi! :psx:
am o problema cand incerc sa dau redeem la codu pentru ps+ ultima litera si cifra nu ma lasa sa o adaug
de la ce ar putea fi?
gata am rezolvat nu mai trebuia sa pun linuta intre
Bagă codul fără liniuțe
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
multumesc
Salutari tuturor,
Prima postare pe acest club :)...
Am reusit dupa multe studii si comparatii sa-mi achizitionez un PS4 Ultimate 1TB, si mi-am activat si abonamentul PS+ pe un an. Am considerat ca in momentul de fata, din toate consolele existente pe piata, PS4 este din punctul meu de vedere cel mai ok produs. Ca un gamer de PC impatimit, am realizat ca n-am absolut nicio treaba cu jocurile pe consola, dar sper sa remediez acest aspect cat mai curand :evil:.
As avea si eu cateva mici intrebari, poate ma puteti ajuta... Stiti cumva daca se merita achiztionat cooler-ul suplimentar pentru racire? Inca nu am stat cu orele sa-mi dau seama cat de mult se supra-incalzeste. De asemenea, am vazut ca exista la Hama un modul de extins porturile USB. La fel, as intreba daca se merita de achizitionat.
Multumesc si toate cele bune !!!
Cooler-ul cu siguranta nu merita, cat despre modulul pt USB, eu unul nu am avut nevoie de asa ceva. Folosesc USB-urile doar pt a încărca controller-ul si am copiat o data pe un stick niște salvari.
Consola se incalzeste putin, fara probleme la 4-5 ore jucate continuu. Daca te face sa te simti mai bine poti sa cumperi coolerul. Despre hub-ul USB nu stiu de ce ar trebui sa-l cumperi, doua controlere se pot incarca direct din consola. Daca ai mai multe controlere atunci poti sa incarci cu un incarcator de telefon sau de la calculator (pentru a scuti niste bani dati pe hub).
Ti-ai adus maniile de pe PC pe PS4 :)).
Daca PS4 este pozitionat ok, atunci coolerul este inutil, mai ales ca ultima versiune de PS4 e ceva mai rece si siletioasa. La porturile USB la fel. PS4 nu are chiar atat de multe periferice inca sa fi nevoit sa mai cumperi in HUB. Cum a zis si colegul mai sus, gamepadurile pot fi incarcate prin orice alt port USB.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Si lansarile din 24.11 :The Drop: New PlayStation Games for 11/24/2015 – PlayStation.Blog
eu personal am pus consola pe cooler si mi-am cumparat si hama usb,eu folosesc mai mereu mai multe porturi usb dupa cum ar fi,am casti sony gold care se conecteaza la consola printr-un stick usb,deci din start unu este ocupat,mai pun controlerul la incarcat plus ca ma joc si usf4 la care folosesc un fighting stick.deci 3 pana acum.
ca si concluzie daca ai nevoie de mai mult de doua usb-uri simultan merita sa-l cumperi,altfel este doar un moft :P
p.s. bine ai venit in lumea consolelor
Open Beta pentru World of Tanks in perioada 4-6 decembrie:
Știri World of Tanks: World of Tanks Open Beta vine pe PlayStation 4 în decembrie
Ciao,
Am un card de debit VISA (BT) dar nu mi primeste plata cu el..am cont PSN Romania..sincer nu mi pasa despre ce versiune de cont de PSN e mai avantajoasa,pur si simplu vreau sa cumpar cu contul PSN pe care-l am.
Dar probabil ca mi scapa ceva,de nu mi primeste plata de pe cardul de debit.
Merci pt orice idee!
Seara buna!
suna la nr de tf de pe spatele cardului , te vor lamuri acolo
La BT trebuie schimbata limita la tranzacțiile online fara CVV/CVV2 (e 0 inițial). Si da, tot trebuie sa suni la banca.
MULTUMESC MULT!!
Salutare colegi,
Am si eu o mica problema la care sper sa gasesc o rezolvare. Ieri dupa ce am facut ultimul software update nu ma mai pot conecta la playstation network unde primesc tot timpul eroarea CE-34878-0. Am incercat cu schimbarea in 1470 a mtu-ului, resetare router si consola, etc. dar tot nu merge. Ati intalnit aceiasi problema dupa update ? Multumesc.
Da, şi eu am avut problema asta, din păcate numai dacă schimbi routerul, eu aveam un TP Link WR 941 ND şi nu se conecta la server, acum am un D Link şi numai am probleme
Trimis de pe al meu HTC Desire C folosind Tapatalk
Pai e ciudat ca am acelasi router pe care l-am folosit si totul a mers struna inca de la inceput...iar acum sa-l schimb :( ... iar la tine a aparut problema imediat dupa update sau inca de la inceput ? merci.