Originally Posted by
MonkY
Inainte de toate, imi fac mea culpa. Am zis ca nu mai postez aici, dar stau un pic, sa-i raspund lui Einherjar793AD (damn, mi-a luat ceva sa-ti scriu nick-ul).
Anyway, Babulu (that's easier)... eu cred ca tu te incapatanezi sa crezi ceva si nu inteleg de ce. Au spus chiar developerii negru pe alb ca nu e asa! Nu trebuie sa te iei dupa mine, citeste ce au scris ei, cum au preferat 4xMSAA si lower res in locul rezolutiei mai mari cu 2xAA). Indiferent in ce ratio rulezi, rezolutia jocului va fi aceeasi (doar ca ai bare negre mai mari sau mai mici - sau deloc). Ba mai mult, fiind vorba de un QHD Ultrawide (cum este monitorul pe care s-a jucat persoana de pe Reddit - cauta LG 34UM95-P), pentru a ajunge la ratio-ul TV-ului (21:9), probabil jocul randeaza in 1720x720 pentru a se scala corect pe panoul acela ultrawide QHD (care este 3440x1440 - e o matematica simpla 1720x720x2 = 3440x1440). Daca ar fi fost intr-adevar FullHD, gandeste-te ca e simplu: a afisa 1920x1080 (16:9) pe un QHD (21:9) iese ceva TURTIT. Din pacate jocul nu e FullHD, doar e in lower res cu black bars. Pus pe un monitor 21:9 dispar acele black bars, dar rezolutia ramane aceeasi (or lower, ca sa stie TV-ul sa afiseze corect x2). Sper ca intelegi... daca nu, mergi cu consola in orice magazin Altex/Media Galaxy unde au un TV 21:9 si fa o incercare.
P.S. Sper sa nu incerce lumea acum sa spuna ca merita luat TV 21:9 pentru un asemenea joc... ca asta chiar ar fi culmea. Si sper sa nu inceapa si alti developeri sa se ia dupa The Order, because black bars still suck!