-
-
-
Oare cand iese demo-ul ? Speram sa-l bage la 12 noaptea pe RO, dar vad ca inca nu e nimic...
-
-
Trebe ps plus? Ca mi.a expirat
-
Am dat sa-l ia. Sa vedem in cat timp il ia.
-
Nu are legatura cu ps+
La mine de la 3h a sarit la 4h,sunt 7,5gb il las oricum sa se ia peste noapte nu ma stresez.
-
La mine l-a luat uimitor de repede. Cred ca a durat app 25 min.
-
5 mb pe secunda la mine, 25 de minute si e jos
---------- Post added 29-09-2015 at 03:18 ----------
L.E. Reusit remaster la prima impresie, de departe mult mai lucrat ca si TLOU. De fapt inafara de rezolutia marita la TLOU nu prea am vazut mare diferenta.
Demo-ul are segmentul din Ucnharted 2 unde ajungi cu Chloe pe acoperisul hotelului de apoi esti vanat si cladirea facuta praf de un helicopter, kabooom, pac pac.
---------- Post added 29-09-2015 at 03:26 ----------
Later post add:
7.5 giga pentru 5-7 minute de gameplay. Ma intreb atunci cum au incaput 3 jocuri pe un singur disc.
-
Nu mi s-a parut atat de reusit. Am dat peste tone de bug-uri.
Sincer, sunt putin dezamagit de asta. Dar macar stiu ca pot sa am rabdare sa-l iau de la "baieti" si nu din magazin la pret full, oricat mi-au placut jocurile initiale. Dar in mod clar o sa-l iau in octombrie si o sa ramana in colectia mea.
-
L.am lasat la download si am plecat la munca, abia astwpt sa ajung acasa.
Ce fel de bug.uri, erau si in var initiala?
Am vazut ca vers d1 are un patch in coada, care repara bug.uri
-
4 Attachment(s)
Diverse bug-uri de animatii si blocari in obiecte. Cel mai nasol a fost cand m-am blocat intr-un stalp de beton si a trebuit sa dau restart la joc.
In rest, arata si se misca foarte bine.
-
voi ati luat demo sau jocul intreg? are MP?
-
Jocul intreg, l.am primit de la Altex cu 8 zile mai repede, sunt mega client si ei ma respecta. [emoji14]
Glumesc, demo de pe ps market
-
Abia astept sa ies de la munca ca sa il iau. Macar imi mai potolesc pofta pana cand o sa il cumpar...
-
Maine ar trebui sa ajunga jocul la mine (precomanda Altex).
O sa va scriu impresiile mele aici. Am jucat toate jocurile la lansare si inca 1x anul trecut. Uncharted : DF mi s-a parut tare dated (grafica invechita), dar ultimele doua aratau inca bine.
-
i-am dat si eu download la demo , vreau sa fiu uimit.. :-/
-
Insert Michael Jackson popcorn gif. please
-
mai bag un leu , mai trag o data...
-
La mine a durat download-ul 80 min.