De demo nu se mai aude nimic ? Speram la un demo in August, dar vad ca nici in septembrie nu vedem nimic. Sper sa iasa pana iese jocu, sa ne mai potolim si noi putin pana la lansare...
De demo nu se mai aude nimic ? Speram la un demo in August, dar vad ca nici in septembrie nu vedem nimic. Sper sa iasa pana iese jocu, sa ne mai potolim si noi putin pana la lansare...
Nu cred ca o sa iasa... mai sunt 30 de zile pana la lansarea oficiala. Nu ii mai vad rostul :).
https://youtu.be/E8LaUiK6TF4
PS: Demo-ul vine pe 29 septembrie
Cum e grafica fata de ps3, pt cei care au jucat?
Nu la jucat nimeni inca :P
Din video, daca nu era evident
@Dant3: Apare si pe Store demo-ul?
Pai de pe Store se poate descărca pe 29
Super :). Credeam ca primesti pe mail link de download :)).
În format .iso? :))
Sursa pentru ce zice Dan mai sus :)
Am si uitat, faptul ca nu vom avea si multiplayer, chiar imi era dor de U2 mp, oh well :)
Vai cum arata, incredibil, sper sa termin phantom pain pana apare
mie nu mi se pare ca arata atat de bine - sincer sa fiu, bine ca le-am jucat la vremea lor cand grafica prezentata era cu adevarat impresionanta in ziua de azi nu e deloc ceva spectaculos.
Eu nu am jucat nimic din serie, deci intelegi entuziasmul
dap - pentru cineva care nu le-a jucat cand au aparut, probabil ca aceasta versiune masterizata este cea mai buna solutie, mai ales ca pretul pentru 3 jocuri foarte bune este unul mic.
Nu face greseala sa joci uncharted 4 inaintea astora, nu le vei mai putea juca, ia-o usurel de la 1 .. 2 .. 3 :)
si sa ne spui care ti-a placut cel mai mult :)
Am facut precomanda, inca 3 sapt, :)
Cum sa nu le mai poata juca, pana la urma seria nu este super strict legate de poveste, asta nu e soap opera sau ceva serial sa nu mai intelegi nimica de o incepi de la trei sezoane in colo. Is niste jocuri action/adventure pe care le poti savura oricum, personajele se leaga si ar fi bine sa joci pe rand toata seria sa sti cine cu cine se imperecheaza dar nici vorba sa joci U4 si sa nu mai poti juca titlurile precedente.
@Noxaro, ce am spus mai sus nu trebuie sa te impedice sa joci toata seria, sunt niste jocuri f bune si nu trebuie ratate doar ca nu se leaga atat de tare incat sa nu poti juca U4