Nu au nevoie, deja hype-ul e imens si oricum toata lumea va cumpara jocul in primele zile de la aparitie. Iar cum Sony sunt niste moneypigs, there you go...
trebuia sa incepi cu a doua parte ca ar fi fost suficient. cat despre 1 nu sunt de acord
Am o intrebare. Niciun retailer nu a dat cod pentru preorder? Ar fi trebuit sa dea 2 costume si 2 arme gold (unlimited ammo).
Superb remasterul, am terminat primu eri si l-am inceput pe al doilea. U2 arata mai bine decat unele jocuri current gen:)) Deabia astept seara sa ajung acasa si sa-l continui, nu ma mai pot opri:x
Bah nu stiu, mie-mi place. Grafic e super ok. Ca mecanica de joc, normal, a ramas la anu lui. Dar nu putem critica un remaster pentru asta.
Din punctul meu de vedere asta, impreuna cu The Last of Us remaster merita toti banutii. Mai ales asta, la cat content are.
Sint eu singurul caruia i se pare ca draciile alea patrupede de la finalul lui U1 n-au niciun rost? S-a rupt complet povestea jocului. E ca si cum le-ar fi ramas un rest de joc si l-au lipit la asta ca sa nu-l arunce.
Am inceput si eu remasterul, supeeerb :D. Damn, daca primul arata asa ok, nici nu vreau sa ma gandesc cum arata celelalte.
L-am inceput pe hard, urmeaza crushing, brutal etc. Nu e nicio graba cu asemenea capodopera :x =D>
Eh nu chiar toate, am gasit cam 48-50/60 cred. Destule zic eu, mai ales ca nu l-am mai jucat de vreo 5-6 ani cred:). Destul de greu primul, chiar si pe Normal diff:p Nu ma chinui cu Crushing inca fiindca nu vreau sa ma enervez, vreau sa le joc de placere si relax:coffee:
Nu se aude nimic de bonus la preorder?
Costumele si armele le deblochezi oricum cand termini campania la fiecare din ele(inclusiv chestii de genul unlimited ammo, poti sa joci cu oricare din personaje etc)
Eu le vreau din start, plus ca asa e normal fiindca am avut preorder.
Dificultatea Brutal e brutal. Abia scoti capul din cover bam esti mort. Pana acum e cea mai grea dificultate jucata de mine. E mai greu decat Grounded mode.
Ceva de genul? https://www.youtube.com/watch?v=2b4ntlupSBs
:))
Haha, la a 3 faza de genu il aruncam pe geam
unii au foarte multa rabdare! imi place cum nu a incercat sa se arunce inainte, stanga sau dreapta. a murit de 7 ori din aceiasi manevra a tot incercat, unii ar spune ca e perseverenta asta dar eu sunt de alta parere ;)
Am terminat si eu acum primul Uncharted. Mult mai scurt de cat imi aminteam. 6h 39m cu totu. Si nu m-am grabit, ba chiar am explorat tot ce am putut, chiar daca nu am colectionat toate artefactele.
Ce pot spune. Foarte bun jocul, dar i se vede varsta, chiar si cu noua grafica.
Acum ma bag la 2 :D
Ciudat, eu pe la 9 ore, exact ca pe aici, dar pe PS3, văd ca pe PS4 e mai scurt :)), așa a votat lumea :))
http://howlongtobeat.com/game.php?id=10799
Ca si gluma: o fi din cauza ca jocul este la 60 fps fata de ps3 :)
Mie mi-a luat tot in jur de 9 ore.