Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 20 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 382

Thread: Uncharted: The Nathan Drake Collection

1. #261 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    de ce se baga drept bonus un lucru care ar trebuii sa incurajeze vanzarea acelui lucru
    Nu au nevoie, deja hype-ul e imens si oricum toata lumea va cumpara jocul in primele zile de la aparitie. Iar cum Sony sunt niste moneypigs, there you go...

2. #262 SP
    Banned Templier's Avatar
    trebuia sa incepi cu a doua parte ca ar fi fost suficient. cat despre 1 nu sunt de acord

3. #263 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Am o intrebare. Niciun retailer nu a dat cod pentru preorder? Ar fi trebuit sa dea 2 costume si 2 arme gold (unlimited ammo).

4. #264 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Superb remasterul, am terminat primu eri si l-am inceput pe al doilea. U2 arata mai bine decat unele jocuri current gen Deabia astept seara sa ajung acasa si sa-l continui, nu ma mai pot opri

5. #265 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Bah nu stiu, mie-mi place. Grafic e super ok. Ca mecanica de joc, normal, a ramas la anu lui. Dar nu putem critica un remaster pentru asta.

Din punctul meu de vedere asta, impreuna cu The Last of Us remaster merita toti banutii. Mai ales asta, la cat content are.

6. #266 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Superb remasterul, am terminat primu eri si l-am inceput pe al doilea. U2 arata mai bine decat unele jocuri current gen Deabia astept seara sa ajung acasa si sa-l continui, nu ma mai pot opri
    Am gasit toate comorile in primul playthrough, memoria ma ajuta inca Tu?

7. #267 SP
    Member xenocid's Avatar
    Sint eu singurul caruia i se pare ca draciile alea patrupede de la finalul lui U1 n-au niciun rost? S-a rupt complet povestea jocului. E ca si cum le-ar fi ramas un rest de joc si l-au lipit la asta ca sa nu-l arunce.

8. #268 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Am inceput si eu remasterul, supeeerb . Damn, daca primul arata asa ok, nici nu vreau sa ma gandesc cum arata celelalte.
    L-am inceput pe hard, urmeaza crushing, brutal etc. Nu e nicio graba cu asemenea capodopera

9. #269 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Am gasit toate comorile in primul playthrough, memoria ma ajuta inca Tu?
    Eh nu chiar toate, am gasit cam 48-50/60 cred. Destule zic eu, mai ales ca nu l-am mai jucat de vreo 5-6 ani cred. Destul de greu primul, chiar si pe Normal diff Nu ma chinui cu Crushing inca fiindca nu vreau sa ma enervez, vreau sa le joc de placere si relax

10. #270 SP
    Nu se aude nimic de bonus la preorder?

11. #271 SP
    Member flaviud's Avatar
    Costumele si armele le deblochezi oricum cand termini campania la fiecare din ele(inclusiv chestii de genul unlimited ammo, poti sa joci cu oricare din personaje etc)

12. #272 SP
    Eu le vreau din start, plus ca asa e normal fiindca am avut preorder.

13. #273 SP
    Banned Templier's Avatar

14. #274 SP
    Dificultatea Brutal e brutal. Abia scoti capul din cover bam esti mort. Pana acum e cea mai grea dificultate jucata de mine. E mai greu decat Grounded mode.

15. #275 SP
    Member Mousey's Avatar
    Ceva de genul?

16. #276 SP
    Junior Member Noxaro's Avatar
    Haha, la a 3 faza de genu il aruncam pe geam

17. #277 SP
    Banned Templier's Avatar
    unii au foarte multa rabdare! imi place cum nu a incercat sa se arunce inainte, stanga sau dreapta. a murit de 7 ori din aceiasi manevra a tot incercat, unii ar spune ca e perseverenta asta dar eu sunt de alta parere

18. #278 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am terminat si eu acum primul Uncharted. Mult mai scurt de cat imi aminteam. 6h 39m cu totu. Si nu m-am grabit, ba chiar am explorat tot ce am putut, chiar daca nu am colectionat toate artefactele.

Ce pot spune. Foarte bun jocul, dar i se vede varsta, chiar si cu noua grafica.

Acum ma bag la 2

19. #279 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ciudat, eu pe la 9 ore, exact ca pe aici, dar pe PS3, văd ca pe PS4 e mai scurt , așa a votat lumea
    http://howlongtobeat.com/game.php?id=10799

20. #280 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Ca si gluma: o fi din cauza ca jocul este la 60 fps fata de ps3
    Mie mi-a luat tot in jur de 9 ore.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 20 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast