Upgrade-ul U2 explicat de digital foundry:
Am jucat si eu azi vreo 2 ore din prima parte. Mie nu mi s-a parut deloc greu de controlat personajul, cu toate ca jocul a fost lansat intial in 2007. Da, nu se misca ca un personaj dintru-un joc current gen, dar este foarte jucabil. Nu inteleg de ce vi se pare chiar asa urat controlul personajului.
Am scris mai sus, începe pe 4 decembrie, e disponibil pt cei care au colecția. Se încheie pe 13 decembrie. Cred ca s-a postat și mai în urmă, parcă Răzvan a pus o sursă
Sursa
Am terminat jocul pe Crushing astazi. Ce sa va zic, unele scearii m-au surpins si acum dupa atatia ani. Se observa ca au lucrat la el. Pe PS3 se vede invechit dar parca a renascut pe PS4. Nu are nimic cu controlul oameni buni. Nu stiu ce nu va place. Se misca ca si cum se misca pe PS3.
Nu pot sa va zic despre Brutal ca inca nu l-am inceput insa glitchurile de pe PS3 merg si pe PS4 (testat de mine). Nu va indic sa faceti asta in mod normal, doar daca va aflati in imposibilitatea de a merge mai departe :
da... mersi de info. teapa pt cei care nu au cumparat jocul iar pentru cei interesati de U4 dar nu au dat precomanda iar teapa
Lumea interesată de MP Beta pt U4 știa de vreo câteva luni bune cum se poate accesa acest Beta, nu văd țeapa. Eu cred ca și cei fără joc o să aibă acces la Beta pt vreo 3 zileHai să așteptăm luna decembrie și apoi să aruncăm cu pietre dacă avem motive. Eu nu văd niciunul
eu vad drept teapa introducerea oricarui fel de demo doar la achizitia unui joc. de ce se baga drept bonus un lucru care ar trebuii sa incurajeze vanzarea acelui lucru. un demo pt U4 sau beta mp tot la U4 ar trebuii sa fie la liber pentru toata lumea
Asa a fost si la The Last of Us care a primit un demo pe discul de la GOW: Ascension daca nu ma insel. Aici fiind vorba de multiplayer pe mine nu ma deranjeaza deloc.
@iry am jucat destul seria Uncharted pe PS3 asa ca nu imi fac probleme, pacat este ca Sony nu urmareste profilele de PSN sa vada ca ma intereseaza seria si nu ma recompenseaza prin a-mi da acces la Beta MP fara sa le mai dau bani![]()
Bookmarks