Revenind, am 12:41:42 la Total time spent playing la finalul jocului. E adevărat că l-am terminat pe hard (mi-a trebuit provocare) și am cercetat cam tot, I took my time cum s-ar zice, cu 50 treasures găsite din 60 (sunt dezamăgit de mine însumi, aș fi vrut tot).
Dacă urmez formula colegilor de mai sus și adun toate celelalte timpuri (fără Total time spent playing) rezultă vreo 9:08, ce pare în regulă.
eu sunt dezamagit de faptul ca in toate cele 3 parti o tot baga cu japca pe blondina aia fada si lipsita de farmec..in primul a fost ok ..
in al doilea ..hmm , dar si in al treilea !? WTF ?! atat de lipsiti de imaginatie..
zici ca e fata unuia din conducere si pt ca are pile este bagata mereu in fata cu japca fie ca-ti place fie ca nu
da , si cel mai tare ma enerveaza ca inamicii aia apar peste tot ,in toate locurile sigilate pe care le gasesti storcandu-ti creierii (in U3 este mai ok) si destul de mindless fight, iar scopul final este sa fugi de ce ai descoperit..
altfel seria arata bine , mai ales U2 si U3 , ideea este misto , jocul merita jucat , dar parca nu asa "la rand" caci te plictiseste facand acelasi lucru in mare stiind ca la un momentdat te intalnesti cu blondina... mai rezolvi niste puzzleuri in timp ce omori divizii intregi de oameni si ajungi la final boss si uite asa se termina jocul![]()
ca nota finala din partea mea cam un 7-8 merita seria (fiind la primul run) si este asa de mare nota pt ca sunt destule momente de WOW in ceea ce priveste partea creativa a tuturor catacomblelor .
pana acum U3 este campion la buguri.. multe comenzi ce nu apar si necesita restart to check point si altele
cele mai amuzante :
Sunt cel mai mare fan ND, dar trebuie sa spun ce este adevarul. Elena, Chloe si Sully fac o treaba de 2 bani cand vine vorba de ajutat. Ori trag la o distanta mare de inamici ori stau in fata ta de nu poti sa intrii in cover.
Nu zic ca trebuie sa fie super inteligenti, dar daca AI la inamici este punct ochit punct lovit, de ce sa nu fie asa si la NPC.
De ex pe Brutal esti morti dintr-o lovitura, dar NPC-urile ajutatoare dau rateu 70%.
Apoi sa nu zic de slowdowns-uri scriptate. Faza cand Jeff este accidentat...
Daca mergi normal spre usa te omoara de fiecare data. Cand ii omor pe toti si ma duc spre usa, MG-erul nu ma ucide, desi trage gloante in mine.
Per total sunt multumit de colectie, nu m-am distrat asa de tare de mult. O sa mai revin eu cu impresii cand or mai avea.
Aveti aici exemplul meu :
bai frate, nici macar cover fire nu dau retardele alea doua. si daca era mosul de sully tot aia era. pfff. chiar ca brutal
Stie cineva daca au patchuit baietii de la ND capodopera asta ? sau urmeaza sa fie patchuita ?
inca nu am PS4 dar am jucat pe PS3 de cel putin 15 ori fiecare joc si vreau sa stiu daca merita sau e o mizerie precum 90% din jocurile care ies de ceva vreme pe piata.
Numa pentru Brutal Mode las lua daca este la fel de bugless/glitchless precum cel de pe PS3
thnx
"vreau sa stiu daca merita sau e o mizerie precum 90% din jocurile care ies de ceva vreme pe piata."
too many wrong things in one sentence to correct them
@Macyty: Te anunt ca vei fi monitorizat de catre moderatori si daca vei continua cu trollereala ieftina pe care ai aratat-o in primele tale 3 postari pe forum, nu vei rezista prea mult.
@orionpaxxbb ok
@Dante subscriu
@tudniuz am intrebat daca jocul este patchuit sau urmeaza sa fie patchuit , 1 - nu am dat cu paru , &2 - care este problema ta ca EU consider majoritatea jocurilor teaseruri !?
@raducucosmin ms pt info
deci este patchuit sau urmeaza ?
multumesc frumos
seara buna
a avut day one patch. Stiu asta pentru ca am deschis google si am scris "patch for nathan drake". Daca te-ar fi interesat subiectul ai fi facut la fel ca mine, dar tu esti aici doar pentru troll-eala. Ai report.
Nu am PS4 inca , am dat si eu pe google stai linistit , de aceea vroiam un raspuns de la cineva care are jocul FIZIC (de ex un forum de specialitate) o sa ma duc dreq pe forumuri straine ca pe astea romanesti sunt pline de oameni cu nasu pe sus , numai ca troleri stiti sa clasificati toti userii noi , daca eram troler aveam 50 k posts asa ca stai linistit nu o sa va mai deranjez.
Nu inteleg care este raspunsul pe care il cauti. Dar da, a avut patch, am intalnit un singur bug, in U3. In rest, arata foarte bine, se misca foarte bine, si nu este o mizerie. Poti sa l cumperi linistit
Sent from my iPhone using Tapatalk
@Zero Multumesc ! , am vazut pe internet ca jocul "AR" avea multe buguri whatever ca si in multe posturi anterioare , nu am spus ca trilogia e o mizerie sau ND si DOAR remasteru dpdv al programarii.
nu exista jocuri fara buguri
---------- Post added 17-11-2015 at 02:06 ----------
ca tot vrobeam de patchuri
� Uncharted: The Nathan Drake Collection 1.02 Update Is Live - ThisGenGaming
Aseara s-a updatat jocul la versiunea 1.02.
Uncharted: The Nathan Drake Collection Patch 1.02 full changelog.
Adjusted trophy requirements
Adjusted forward movement sensitivity
Improvements to package installation
Various visual improvements
Stability improvements
Updated credits
Bookmarks