am jucat si eu putin la demo,tinand cont ca e batrnel se prezinta destul de bine(la vremea lui o fi fost "tare") ,oricum il cumpar cand o sa fie sub 100 lei
am jucat si eu putin la demo,tinand cont ca e batrnel se prezinta destul de bine(la vremea lui o fi fost "tare") ,oricum il cumpar cand o sa fie sub 100 lei
Având în vedere că nu le-am jucat la vremea lor (în afară de Among Thieves), am timp până în martie să recuperez. Din ce am văzut pe YouTube, arată foarte bine pentru niște jocuri care nu-s chiar noi. Lipsa multiplayer-ului nu pot să zic că mă afectează, singurul lucru ce mă interesează fiind povestea.
Portarea mi se pare foarte ok din ce am văzut în demo, n-am dat peste bug-uri sau alte chestii game-breaking. Pentru cei care au terminat jocurile e clar că nu prea are sens, dar pentru nou-veniții în seria Uncharted e ce trebuie.
Cei care sunteți din Rm Vâlcea și nu mai aveți răbdare, găsiți jocul pe raft în Altex Family Center![]()
Am jucat primul joc din remaster pana la capitolul 4. Mi se pare un remaster foarte bun. Cand am vazut grafica am ramas masca...chiar se vad imbunatatiriile la Uncharted 1. O sa va mai scriu in detaliu in aceasta seara. Pana acum eu zic ca merita luat.
Ce aveti doamne cu controlul, sa mor daca va inteleg!? Se comporta la fel ca inainte, eu nu vad nici o problema, ce naiba nu mai stiti sa directionati un persinaj stanga/dreapta, wtf! Si daca ar fi vorba de multiplayer v-as intelege ca na acolo vreti sa se miste cat mai smooth si sa raspunda cat mai bine la comenzi, dar totusi ne aflam in sigle player unde nu te grabeste nimeni sa te feresti si sa te ascunzi sau sa faci strafe cat mai repede....
Da, si la Barlad este jocul pe raft, doua exemplare, chiar. Jocul e la 260, prefer pretul de 200, la cat am precomanda. Este o diferenta de 60 si pentru niste jocuri pe care le-am jucat, este bun pretul de 200; daca era The Last of Us 2 sau UC4, da, merita acel pret de 260, dar asa, cateva zile in plus de asteptare nu sunt grele.
Nu va cenzurati placerea de va distra daca va plac jocurile video. Citind aici niste pareri, parca-l vizualizez pe nepotu-meu acum 7 ani, cand avea 6 ani... Nu Filip, nu ma refer la tine, iti garantez ca toate schimbarile, inclusiv cele ale controlului, sunt inspre bine.
Puteti uita si aici cat efort s-a depus:
https://www.youtube.com/watch?v=TtdF...ature=youtu.be
Pentru mine e "trip down nostalgia lane" in primul rand, dar nu pot sa nu remarc schimbarile fenomenale ale acestui remaster. E uimitor ca inca sunt scene care ma impresioneaza din punct de vedere vizual, sa nu uitam ca varianta initiala a aparut in 2007. E genul de joc "sit back, relax, have a beer, shoot dudes in the head and pretend you're ****in' Indiana Jones". Fara open world, fara mii de skilluri, fara sute de mii de collectibles, fara jdemii de endinguri si arme customizabile... Cred ca pe parcurs, incet incet, uitam ce inseamna jocurile video cu adevarat, iar asta e un moment perfect sa ne aducem aminte.
Koba, la aiming cel putin, se comporta INFINIT mai bine decat in varianta initiala.![]()
Controlul este bun si la Uncharted 1 si la 2(la 3 inca n-am ajuns), nu stiu la demo cum e, insa jocul este superb si dialogul din jocuri este de neegalat. Chiar si la rejucare dupa cativa ani buni...
Cateva screens, sunt salvate in PNG si erau prea mari pentru forum :
Drake's Fortune Remastered - Album on Imgur
Intrebare pentru cine-l are deja.
Exista un cod in carcasa pentru Beta la Uncharted 4 ? Sau ai acces la el din meniu ?
Vreau sa stiu daca merita luat SH sau nu, intrucat ma intereseaza acel Beta.
Patch 1.01
– Stability improvements
– Performance optimizations
– Fixed rare bug with pre-order entitlement
– Improved movies
– Fixed audio issues in 5.1 and 7.1 configurations
– Fixed issue with player stats being reset
– More responsive aiming controls
– Fixed minor issues with unlockable items
– Various visual improvements
– Misc improvements to menus
– Photo mode can now capture images from all areas of the game