Dar vor functiona jocurile la noi cand se va lansa oare?
Printable View
Acestea sunt singurele tari in care Xbone va functiona la lansare. Deci cei care vroiau sa-si ia Xbone se pare ca nu vor putea, sau il vor lua doar ca sa il tina pe post de bibelou :)) Sa va vad acum cum mai aparati consola cand Microsoft va da palme peste fata din nou si din nou si din nou...
http://i.imgur.com/Z0UBmHr.png
Acel Xbox Familly Gold Pack nu mai există de vreo 2 săptămâni! Așa cum au anunțat și la E3, de acum încolo dacă doar un user pe consolă este Gold member, toți userii de pe acea consolă vor beneficia de ceea ce-nseamnă GOLD!!!
Așa că partea cu up to ten familly members nu va presupune cumpărarea unui asemenea pachet. :)
:-?
"But say someone from Poland, not listed, imports it from the UK. Will they be able to play disc-based games?"
"They would wand to wait until the console is available in their region."
si din cealalta poza: "Unsupported countries would not have the full experience, and may not work."
E din ce in ce mai bine...Deci sa inteleg ca noi o sa mancam vânt si o sa bem ploaie daca vrem xbox one, ruşine!
stai ca nu inteleg, daca eu imi cumpar jocul din RO sau Uk sa zicem eu nu o sa pot sa-mi activez jocul ca am ip de romania ? sau cum ?
nici ei nu stiu...
"We don't have any details, just that unsupported regions may not have the full Xbox One (xbone, n.r. :p) experience."
acuma prin ce se traduce "experienta completa" xbone, atata timp cat Live face filtrare pe IP si e obligatoriu ping la M$ la cel mult 24 de ore ca sa te joci, om trai si om vedea.
p.s. poate merge prin VPN :D
Probabil... dar nu cred că vom știi exact până nu când nu va fi lansată oficial consola. :)
Legat de schimbul punctelor MSP în real money, atunci când va fi implementată schimbarea (la toamnă) cei care vor introduce coduri pentru 800/1200/2100 MSP etc., în contul lor va fi depozitată valoarea acestora de pe Xbox.com sau mai mare.
Însă cei care își cumpără puncte până la data implementării, acele puncte nu vor fi schimbate în noua monedă de schimb și vor avea la dispoziție 1 an (sfârșitul lui 2014) să le folosească. După această perioadă, punctele nefolosite vor expira!!!
Your Microsoft Points Will Expire Within One Year When Microsoft Transitions to Local Currency | Side Mission | GameTrailers
Poate vom avea parte de o surpriză frumoasă. Eu mă uit pe xbox.com/ro-ro și văd că au fost adăugate 147 de jocuri arcade ce pot fi cumpărate și 27 de jocuri GonD care de asemenea pot fi cumpărate. Oare putem spune că au început să ne ia în calcul? :)
am vorbit cu un prieten de la politehnica si cica se zvoneste ca MS ar deschide o fabrica/sediu destul de importanta la noi si ca astfel ar fi mult mai usor sa obtinem live :)
Eu am vorbit cu un alt prieten care a făcut practică la Microsoft până acum 2 săptămâni și nu aflase de niciun plan de extindere, ei se laudă cu support-ul acordat pe teritoriul României și pentru evenimente importante...
scuze ptr offtopic dar tin sa clarific - PS3 este distribuita in mod oficial de Sony Romania. se trimit si presei jocuri pentru review (cu o mica intarziere, dar vin).
ontopic si sorry sa va stric placerea de a visa
MS NU ARE IN ACEST MOMENT PLANURI SA ADUCA LIVE IN ROMANIA. GET OVER IT. CITEZ DIN MEMORIE "VOM AVEA LIVE CAND ROMANUL VA PLATI SI PENTRU ALTE SERVICII IN AFARA DE CELE LEGATE DE GAMING (MUZICA, FILME) SI CAND VA SCADEA PIRATERIA." END OF STORY.
Ai vazut posturile de mai sus? Despre ce vrobesti, Daca cumperi X1 la lansare in Romania il poti folosi doar ca bibelou, nu putem juca nici offline.
Chiar nu inteleg ce e in capul celor de la Microsoft, se ingroapa singuri, cum crezi ca nu se poate mai rau decat acel DRM si no used games apar stiri si mai rele de genu' asteia.
//EDIT: Stiu ca MS nu sunt chiar total idioti si probabil tarile alea reprezinta vreo 95% din piata potentiala, dar totusi asta nu ii ajuta la PR, tuturor din restul tarilor ne-a zis un mare **** you, iar multe "features" cu care se mandresc si cu care au crescut pretul consolei pentru a le integra ca Live TV sunt numai pentru americani.
Eu sunt curios cine va fi primul din Romania care va risca sa-si ia un Xbox One... Daca merge chiar si fara sa fie nevoie de Xbox Live Romania, am scapat (si tot imi iau). Daca nu, sa ma contacteze cand vor vrea sa-mi ia banii :)
Asta au postat ei :
Quote:
Xbox One Requirements:
Requires broadband internet (ISP fees apply), a Microsoft account and an account on Xbox Live in an Xbox One-supported Xbox Live country/region, and 720p or higher HDMI-compatible TV. To receive live TV via broadcast or cable, supported receiver device (television tuner or cable/satellite set top box) with HDMI output and HDMI cable required (all sold separately).