oare va mai aparea digital la vreun magazin ? momentan regret toate decizile in viata care m-au facut sa ma gandesc ca e mai ok digital ca arata mai bine si nu am folosit blu-rayul la ps4.
Printable View
oare va mai aparea digital la vreun magazin ? momentan regret toate decizile in viata care m-au facut sa ma gandesc ca e mai ok digital ca arata mai bine si nu am folosit blu-rayul la ps4.
Eu sunt nr 1742. Ma astept sa cumpar unul abia anul viitor. Sau poate pica ceva din afara
Si afara e bataie mare...cel putin in uk...acolo am urmarit...astia le baga in transe..nu pe toate odata..plus ca fac tot felul de bundleuri sa ai de unde alege
---------- Post added 04-12-2020 at 17:38 ----------
Eu am prins din afara..dar e greu sa o aduc aici ca sa o dau...dif d epret nu se justifica
Anul asta am avut numai planuri mari si nu mi-a iesit nimic :))) Prima data am vrut sa imi iau 3080 sa fac un upgrade la pc, dupa 6800xt, nu se gaseste niciuna. Dupa am spus ca hai ca imi iau si eu o consola ca nu am mai avut de la PS2, si nici asta nu se gaseste :(. Jale anul asta
Mai sunt persoane dintre primele 350 la editia standard care nu au fost sunate?
Probabil au fost 300. Au mai fost persoane care au refuzat si s-a ajuns la 300 si.
salut, e careva pe aici care a fost sunat si a optat pentru varianta digitala? merci!
Am un mic update din sursa sigura, au fost 400 de bucati si au fost sunat aproape toti, se suna de 2 3 ori si se trimite si email.. Eu am intre 750-800 nr de comanda(din motive pesonale nu pot da nr exact dar e pe undeva pe acolo), si mi-a zis ca am sanse la urmatorul restock, dar nu mi-a comunicat o data exacta cand va fi asta. Eu mai sper pana in craciun, dar nici pana in 10 ianuarie nu suna asa de rau.. :)
400 varianta cu disc? ai idee daca au primit si digital? deranjez daca te intreb de unde ai informatia? merci
Am specificat aproape toti.. tu probabil esti in restu :)))
pai daca au fost 400 console cu disc... ar trebui depasit pragul de 450 pe numerele de ordine...
sper ca nu sunt prea indiscret, dar ce inseamna o ,,sursa sigura,,?
Eu atat am aflat, atat pot spune, mai departe... nu ma apuc de supozitii.
:evil: =)) =)) cuvantul a fost ceva de genul ca sa ajuns cu sunatul in jurul cifrei de 350 /400.. posibil din aia primii sa se scada castigatorii si cei care nu au mai vrut, or fi si dastia si atunci asa imparti 300 de bucati la numarul aproape de 400.. acu ce pot zice :)) sa renunte cat mai multi sa ajunga si la mine ceva spre 800
Ora 7, nu ma mai suna nici drq de acum :)) mi-am facut sperante false, mai ales cu acel numar 599/600 :-? acuma nici nu mai sunt 100% sigur ca toata povestea asta a fost reala sau e ceva inventat pe aici (ca nu am mai vazut-o discutata in nicio alta parte si aia de la altex, inclusiv tipul de e pe fb, spune ca nu se stie inca nimic de noile console)
Aia e.
100% e reala
Cine vrea o consola din uk...sa stea geana pe argos. Aici aveti link la app lor pe android
https://www.google.com/url?sa=t&sour...6AKQsuBUsNmmoN
Daca nu gasiti consola la search cautati dupa cod 834/9000 si bagati la wishlist
Necesita un cod de uk