Originally Posted by
Papillon_
Ca fan Nier Automata m-am uitat si eu la analiza DF pentru PS5 Pro la Stellar Blade dar sincer cu cat ma uit mai mult cu atat sunt mai dezamagit.
Atentie PS5 Pro are 5 moduri! Ca sa ma joc Stellar Blade la o calitate buna grafica si 60 FPS cu PSSR (PS5 Pro's AI-upscaling) un fel de DLSS 1.0.
Ar trebui sa vand consola cu disc pe OLX, poate iau 1900 de lei in cel mai bun caz, apoi mai pun 2100 de lei sa cumpar PS5 Pro, 140 de lei pentru stand si sa verific cand apare in stoc disc drive-ul sa mai dau 600 de lei. WTF?
Parca consola era accesibila o cumparai apoi o conectai la televizor si gata, nu iti bateai "capul" ca pe PC.
Sincer asa era in era PS1,2,3 chiar si PS4 dar odata cu PS5 numai e valabil, puteti sa fiti naivi dar odata cu generatia asta totul s-a schimbat.
O spun ca o persoana care a crescut cu PC-ul, si cu consola "terminator" iar mult mai tarziu a inceput cu PS4 PRO, One S respectiv One X.
In momentul de fata am 4 console Wii U, PS3, PS5 si XSX si un laptop, desktopul pe componente nu mi-a ajuns inca.
Care mai e diferenta intre console si PC? Eu nu o mai vad. Singurul atuu ramas e interfata mai prietenoasa cu televizorul si canapeau in rest zero accesibilitate, preturi mari, setari peste setari.
La ce sa imi bat capul sa vand PS5 si sa trec la PS5 Pro? Numai bine stau in banca mea si ma joc pe PC anul viitor cand e portat jocul?
Cu detalii mult mai bune si la 60 sau 120 FPS daca am pofta. Sa mai mentionez modurile?
O sa pastrez PS5-ul probabil cumpar si PS6 dar sincer se cam alege praful de tot conceptul care e in jurul consolei.