-
Mi-a expirat abonamentul essential acum 2 saptamani si am stat fara. Ieri aveam 25% reducere valabila pana pe 19.10 la orice abonament daca luam pe un an intreg. Am ales essential iara si m-a costat 265 lei. Pentru niste jocuri la care efectiv nu vreau sa dau banii cum a fost Lost Records: Bloom & Rage pentru mine s-a meritat 3 luni de Extra si am platit o diferenta de 50 lei.
Cred ca au o tactica si-ti ofera reducere daca nu-ti prelungesti imediat abonamentul. Deci merita testat.
-
Da, asa se practica acum! La nici o perioada de reduceri din magazin, de-a lungul unui an nu am avut o reducere la abonamentul premium! Nici odata! Oferte erau numai daca faceam unul nou (cel putin mie asa imi aparea: fara nici o reducere!) In ultima saptamana de abonament a aparut si la mine oferta de 25% reducere (desi nu era nici o perioada de reducere in magazin - doar oferta personalizata). Asa ca asta este noua metoda de oferte pentru abonatii vechi! Pe principiul ca: Vrem abonati noi in continuu si oricum daca tot esti la ei o sa ramai in continuare la ei! O bataie de joc pentru abonatii vechi!
-
Asa fac toti, nu conteaza ca-i EMAG sau Sony. Nu strica sa fii mai atent.
-
Nu mai am ps+ de 2 ani și am primit reduceri doar în perioadele specifice. În restul anului nimic, cred că este aleatoriu la ce abonați oferă reducerea.
Mi-ar conveni o reducere luna asta să nu mai cumpăr Alan Wake 2, dar nu-mi fac nici o speranță.
-
Alan Fake 2 merita jucat, ia-l cu optiunea de abonament pe o luna. Sa stii ca-l ai in librarie.
-
2 Attachment(s)
Momente care te fac să prețuiești și lucrurile bune care s-au întâmplat în România în ultimii 36 de ani!
Priceless feeling! VIVO Mall Constanța! :x