intrebarea mea e: oare poti sa faci schimb de HDD-uri intre slim si phat? :-?
Printable View
intrebarea mea e: oare poti sa faci schimb de HDD-uri intre slim si phat? :-?
Bănuiesc că da. Deja PS3-ul are hard de 2.5", nu au cum să bage unul mai mic �n slim.
Deci, probabil și slim-ul va avea hard de 2.5", așadar no problem.
poti sa faci schimbi, dar pierzi tot ce aveai pe el pt ca il va formata. Daca nu ai facut backup in prealabil, desigur.
referitor la sigla... se pare ca nu e ceva ales la intamplare, se incearca o intoarcere la radacini. Ma bucur ca s-a revenit la scrierea "PlayStation", iar noul font, chiar daca pare cam inestetic, duce spre logo-ul ps2, dar mai rotunjit. Cu timpul o sa ne obisnuim.
Sunt curios daca firmware-ul 3.0 va fi la fel pt toate consolele (vechi si noi), sau se vor pastra logo-urile cu spiderman pt grasunelul impozant si cel nou pt slim. Si apropo, s-a anuntat cand se lanseaza firmware-ul?
Eu cred ca de acum versiunile de firmware vor fi diferite, din moment ce s-a anuntat ca PS3 Slim nu va avea backwards compatibility pt jocuri PS2, iar acum cateva saptamani se anuntase ca acest lucru va fi fi posibil la vechile console printr-un update. Cred ca 3.0 va aduce acest feature ca prea e trambitat.
asa o fi, ideea e ca la un moment dat vor fi diferite
nu pot sa cred cat de escroci pot fi cei din romania pe un anume site scrie mega oferta la ps3..1749 ron...asta e reducerea de 100 euro?lol
Oferta din cate am auzit no sa fie valabila oferta decat din 1 Septembrie , dar stiind ca suntem in Romania cred ca o sa treaca si un an si singura ieftinire o sa sune cam asa . "Mega oferta la ps3 ...1739 RON" ;) Cred ca nu o sa prindem reduceri imense la noi , oricat de mult mi-as dori asta
sincer nu imi pasa daca o sa fie reducere si in romania..o sa imi cumpar din anglia..acolo este 250 de lire slim:)..
imi cer scuze pentru of-topic
vezi ca pe continent e 250 de euro...
reducerea era fix de a doua zi. pe la noi am putea observa ceva reduceri abia cand o sa apara slim cred...
mm..cam riscant acum cu cumpartul slim-ului ...mai ales dak nu ai garantie pt k nu se stie ce probleme vor aparea..
pardon, my bad.
pai nu imi cumpar acum..prin octombrie..nu ma risclol..dar nu cred ca vor avea probleme mari.
pai am vazut pe amazon dar am un var in anglia si nu o sa trebuiasca sa ma complic cu site-urile alea:)
TheHut.com: Sony Playstation 3 PS3 Slim Console (120GB) Games Consoles
Nu stiu sigur daca trimit si hardware in afara UK dar merita incercat.
Bine nu va cumparati da ganditiva ca ati putea fi primii daca l-ati lua acum :D