Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 37 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 201 to 220 of 730

Thread: PS3 Slim

1. #201 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    intrebarea mea e: oare poti sa faci schimb de HDD-uri intre slim si phat?

2. #202 SP
    Member Cata25's Avatar
    Bănuiesc că da. Deja PS3-ul are hard de 2.5", nu au cum să bage unul mai mic �n slim.
    Deci, probabil și slim-ul va avea hard de 2.5", așadar no problem.

3. #203 SP
    Member MSlv's Avatar
    poti sa faci schimbi, dar pierzi tot ce aveai pe el pt ca il va formata. Daca nu ai facut backup in prealabil, desigur.

referitor la sigla... se pare ca nu e ceva ales la intamplare, se incearca o intoarcere la radacini. Ma bucur ca s-a revenit la scrierea "PlayStation", iar noul font, chiar daca pare cam inestetic, duce spre logo-ul ps2, dar mai rotunjit. Cu timpul o sa ne obisnuim.

Sunt curios daca firmware-ul 3.0 va fi la fel pt toate consolele (vechi si noi), sau se vor pastra logo-urile cu spiderman pt grasunelul impozant si cel nou pt slim. Si apropo, s-a anuntat cand se lanseaza firmware-ul?

4. #204 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    poti sa faci schimbi, dar pierzi tot ce aveai pe el pt ca il va formata. Daca nu ai facut backup in prealabil, desigur.

referitor la sigla... se pare ca nu e ceva ales la intamplare, se incearca o intoarcere la radacini. Ma bucur ca s-a revenit la scrierea "PlayStation", iar noul font, chiar daca pare cam inestetic, duce spre logo-ul ps2, dar mai rotunjit. Cu timpul o sa ne obisnuim.

Sunt curios daca firmware-ul 3.0 va fi la fel pt toate consolele (vechi si noi), sau se vor pastra logo-urile cu spiderman pt grasunelul impozant si cel nou pt slim. Si apropo, s-a anuntat cand se lanseaza firmware-ul?
    Parca 1 septembrie

5. #205 SP
    Junior Member arberoa's Avatar
    Eu cred ca de acum versiunile de firmware vor fi diferite, din moment ce s-a anuntat ca PS3 Slim nu va avea backwards compatibility pt jocuri PS2, iar acum cateva saptamani se anuntase ca acest lucru va fi fi posibil la vechile console printr-un update. Cred ca 3.0 va aduce acest feature ca prea e trambitat.

6. #206 SP
    Quote Originally Posted by arberoa View Post
    Eu cred ca de acum versiunile de firmware vor fi diferite, din moment ce s-a anuntat ca PS3 Slim nu va avea backwards compatibility pt jocuri PS2, iar acum cateva saptamani se anuntase ca acest lucru va fi fi posibil la vechile console printr-un update. Cred ca 3.0 va aduce acest feature ca prea e trambitat.
    3.00 nu va aduce acest feature

7. #207 SP
    Junior Member arberoa's Avatar
    asa o fi, ideea e ca la un moment dat vor fi diferite

8. #208 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    nu pot sa cred cat de escroci pot fi cei din romania pe un anume site scrie mega oferta la ps3..1749 ron...asta e reducerea de 100 euro?lol

9. #209 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Ju1ce9 View Post
    nu pot sa cred cat de escroci pot fi cei din romania pe un anume site scrie mega oferta la ps3..1749 ron...asta e reducerea de 100 euro?lol
    Oferta din cate am auzit no sa fie valabila oferta decat din 1 Septembrie , dar stiind ca suntem in Romania cred ca o sa treaca si un an si singura ieftinire o sa sune cam asa . "Mega oferta la ps3 ...1739 RON" Cred ca nu o sa prindem reduceri imense la noi , oricat de mult mi-as dori asta

10. #210 SP
    sincer nu imi pasa daca o sa fie reducere si in romania..o sa imi cumpar din anglia..acolo este 250 de lire slim..

imi cer scuze pentru of-topic

11. #211 SP
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    Oferta din cate am auzit no sa fie valabila oferta decat din 1 Septembrie , dar stiind ca suntem in Romania cred ca o sa treaca si un an si singura ieftinire o sa sune cam asa . "Mega oferta la ps3 ...1739 RON" Cred ca nu o sa prindem reduceri imense la noi , oricat de mult mi-as dori asta
    Console s-au ieftinit si-n Romania in ultimul timp. Ieri a fost anuntata scaderea de pret, cat de repede vrei sa se miste si ei.

12. #212 SP
    Member MSlv's Avatar
    vezi ca pe continent e 250 de euro...

reducerea era fix de a doua zi. pe la noi am putea observa ceva reduceri abia cand o sa apara slim cred...

13. #213 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    mm..cam riscant acum cu cumpartul slim-ului ...mai ales dak nu ai garantie pt k nu se stie ce probleme vor aparea..

14. #214 SP
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    vezi ca pe continent e 250 de euro...

reducerea era fix de a doua zi. pe la noi am putea observa ceva reduceri abia cand o sa apara slim cred...
    E 300eu. Probabil o sa se ieftineasca si in Romania in urmatoarea luna

15. #215 SP
    Member MSlv's Avatar
    pardon, my bad.

16. #216 SP
    pai nu imi cumpar acum..prin octombrie..nu ma risclol..dar nu cred ca vor avea probleme mari.

17. #217 SP
    Member soselinho's Avatar
    Quote Originally Posted by Ju1ce9 View Post
    sincer nu imi pasa daca o sa fie reducere si in romania..o sa imi cumpar din anglia..acolo este 250 de lire slim..

imi cer scuze pentru of-topic
    me too!
    unde ai vazut pe game.co.uk?

18. #218 SP
    pai am vazut pe amazon dar am un var in anglia si nu o sa trebuiasca sa ma complic cu site-urile alea

19. #219 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    TheHut.com: Sony Playstation 3 PS3 Slim Console (120GB) Games Consoles

Nu stiu sigur daca trimit si hardware in afara UK dar merita incercat.

20. #220 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Bine nu va cumparati da ganditiva ca ati putea fi primii daca l-ati lua acum

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 37 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks