nu strica sa le vedem din nou :P:)) . mie mi se par f interesant de fiecare data cand vad poza asta . technology at it's finest :> (sau pe aproape )
Printable View
nu strica sa le vedem din nou :P:)) . mie mi se par f interesant de fiecare data cand vad poza asta . technology at it's finest :> (sau pe aproape )
http://www.psu.com/UK-PS3-sales-up-9...a008071-p0.php
UK PS3 sales up 999%, outsells Xbox 360 by 3:1
super tare, dar procentele sunt cu dus si intors, de aceea este cel putin ciudat ca nu au zis si cate unitati au fost Vandute... dar sa vedem cum stam.
datele problemei:
crestere 999% la ps3
crestere 43% x360
raport vanzari ps3-x360 3:1
cu alte cuvinte, la o crestere cu 43% a vanzarilor x360 a fost nevoie de o crestere cu 333% a vanzarilor de console ps3 ca sa exista o egalitate... deci inainte de slim mai nimeni nu mai Cumpara un ps3 in UK (chiar daca au redus pretul si la versiunea deja existenta). Si dupa un alt calcul care nu stiu daca are vreo logica sau ratiune, raportul de vanzari x360-ps3 inainte de slim s-ar putea sa fi fost 7:1. De aceea procentele in sine nu prea au valoare (poate merge la marketing, dar doar atat).
bleah, ce poate sa faca vremea urata de afara... cred ca ma bag mai bine la un gta4 sau uncharted.
in prima saptaman ps3 slim s-a vandut in peste 500.000 de exemplare in toata lumea
PS3 Slim Sells around 500,000 units worldwide in the first week on VGChartz.com
PS: alte stiri despre vanzarile generate de lansarea ps3 slim:Quote:
In what is probably the most successful console re-launch in history, around half a million PS3 "slims" were sold last week worldwide according to our preliminary data - this represents over a 400% increase week on week (and a number of retailers in the US had already started selling the new model PS3 last week).
PlayStation 3 sales rocket over 1000% on slim release // News
PS3 leads hardware charts race | Gaming Industry | MCV
UK: PS3 outsells Wii and DS 3 to 1 too
Prea multa matematica dom-le ... De unde atata interes?! Important este sa avem noi jocuri bune. Console avem deja.
si in ce tara este fabricata consola de pe piata noastra? :D
sunt doar curios .. am nimerit toate consolele ca fiind 'made in japan' pana acum si nu am avut cea mai mica problema. i just want to stick to the same road :)
Well, atunci, JAPAN sa fie lol ...
au ajuns slim-urile si la mine in Galati..la Flanco(azi le-au primit)..cate bucati credeti ca au pe stoc? Fix 2!! lol
Am sa ma duc si la altex sa vad daca au primit ceva..sunt curios daca tot asa in numar mic vor fi.
la altex in mall la timisoara aveau doar modelu vechi cu pret redus
Sony’s high-resolution image enlargement technology videoed
http://www.youtube.com/watch?v=5LIdP...layer_embedded
Ceva foarte interesant ... ce poate PS3-ul ...
JEEZAS cata zoomuuuu! :o
vai... cat zoooom:|
DigInfo : Daily Video News from Japan
Really impressive =D>
Chiar n-am mai văzut aşa zoom de calitate pe nicio platformă... zici că e optic nu digital.