:O
Printable View
da, dar totusi Valkyria 50 ron :o cand am vrut sa-l iau eu acum doua luni, sh era la 120 ron din anglia sau america. care diverta?
Uncharted c�t era?
am fost cu un prieten sa isi cumpere ps3 slim de la altex acum 2 zile, si ieri m-am dus pe la el si dupa 2-3 ore de joaca la stins si seara cand m-am dus la el l-am aprins si licarea un bec galben si unu rosu si nu se mai aprinde:( stiti cumva care ar fi problema?
Cred ca e vorba de YLOD (Yellow light of Death) problema similara cu RROD de la xbox. S-a dezlipit GPU din cate stiu eu. Oricum cel mai bine sa mearga sa-l schimbe, cred ca e primul slim la care am auzit de YLOD.
Sper sa nu fac vreo confuzie, sa ma corecteze cineva daca nu zic bine.
Well, clar e de garantie.
Uite de aia e bine să ai 2ani garantie că nu se stie ce ti se poate �ntampla.. Cel mai probabil YLOD ..dar nu e o noutate că si fat-ul avea probleme din astea...foarte rar ,dar avea..
Si eu care credeam ca odata cu Slim s-a terminat si cu erorile de genu asta, dar se pare ca m-am inselat.
E clar ca e un defect de fabricatie si ar trebui sa-i schimbe consola pe loc. Nu stiu daca mai e de actualitate dar am auzit ca orice defect aparut in primele 6 luni de la achizitie e considerat defect de fabricatie, iar vanzatorul (/producatorul?) trebuie sa-ti schimbe produsul daca tu ceri asta.
PS: Am cumparat de curand ceva de la MG si cel care se ocupa cu garantia/proba mi-a zis ca daca apare vreo problema in 48h sa vin cu produsul inapoi, iar ei mi-l inlocuiesc.
am vrut sa bag un filmulet cu el cand se aprinde dar nu stiu cum sa il bag :( ca nu ma pricep
Bine ca nu sti si postezi pe forum de atata timp...:p
Mi s-a mai blocat inca de doua ori azi, de fiecare data cand dau sa ies din joc. WTF!! Incepe sa ma dispere faza. Trebuie sa il scot din priza, altfel nu mai am cum sa il opresc. Ce tampenie....
Mai nu stiu cum e la voi dar eu am avut 2 console, din care una o mai am, si nici una nu mi s-a blocat. Prima de 80gb si acuma de 40gb.