5uNNy ..corect dar poate iti gasesti o compinatie de culorii cu care sa o asortezi cu mobila:P oricum ios multumit de ps3-ul meu asa cum e grasut si negru:D
Printable View
5uNNy ..corect dar poate iti gasesti o compinatie de culorii cu care sa o asortezi cu mobila:P oricum ios multumit de ps3-ul meu asa cum e grasut si negru:D
psycho-07 ai rezolvat problema cu ps3 slim?
au mai aparut probleme cu ps3 slim:)?
eu zic ca depine de norocu care il ai , orice lucru se poate strica fie el si cel mai scump si bun etc :)
Am vrut sa subliniez faptul ca ambele se numesc PS3 si ca nu sunt foarte diferite..nu mi-a dezvaluit nimeni..stai linistit ,era o parere prorpie ;)
---------- Post added 14-09-2009 at 11:59 AM ----------
din pacate ai dreptate , nu exista perfectiune
Am o intrebare pentru cei care si-au luat PS3 Slim : Vine cu cablu HDMI ?
Ca m-am uitat pe net si am vazut ca uni ziceau ca nu are cablu .
Deci are ?
Nu vine cu cablu HDMI ... Nici versiunea anterioara nu venea...
Pachetul contine urmatoarele
Consola
Gamepad
Cablu VGA , adica ( RCA - Rosu, Alb, Galben )
Pentru alte intrebari va rog frumos, sa folositi Google-ul ... Sau sa cautati pe youtube....Precum :
http://www.youtube.com/watch?v=KrOS_0Ulv7M
PS : Astazi am vazut PS3-slim si PS3 Fat - Killzone 2 edition ... La Altex-ul de la OBOR , cu pretul de 1299 RON .
Dar parca are cablu component , ala ce e ? ? ? Nu e HDMI ?
Pentru cunostintele tale generale ... care arata ceva de genul acesta
http://www.aaagroup99.com/UploadFile...1062553195.jpg
Se cheama cablu Composite (1 video + 2 audio). Cablul Component are 5 fire (3 video + 2 audio) si suporta rezolutii hd.
Are cineva Ps3 Slim? Am auzit ca se incalzeste si asta de numa, ca si cel de 60 Gb, stie cineva daca e adevarat?
Toate consolele se incalzesc. Acuma intrebarea este, ... Rezista? ...Nu este o problema daca se incalzesc, ideea este sa nu crape. Este irelevant daca se incalzesc sau nu atata timp cat ele functioneaza in parametrii normali.
Sincer, am un fat de 60gb si nu am probleme. Cred ca esti in necunostinta de cauza.
Salut ,
de ieri sunt posesor de PS3 Slim :D.
Primele pareri sunt:
Dezavantaze:
1. Este mult mai urata decat modelul vechi;:(
2. Nu se poate aseza pe verticala;:o
3. Mi se pare ca se incalzeste mai tare decat cea veche;:-?
Avantaje:
1. Cred ca cel mai mare avantaj este garantia de 2 ani;
2. Dimensiune mai mica;
3. Hard 120 GB;
In rest sa auzim numai de bine!
Si eu am slim ...se incalzeste dar in parametri normali parerea mea..eu dupa 3 ore de jucat e caldutza , nu frige...dar e e asezata intr-un loc aerisit.
La urma urmei e o consola , e solicitata , e normal sa se incalzeasca... pana si omul dak e solicitat se incalzeste lol
---------- Post added 18-09-2009 at 01:47 PM ----------
1. E parerea ta.
2. Se poate ,dar trebuie sa cumperi suport(oricum , mi se pare un moft asta)
3. Daca ai avut Fat inainte tu stii mai bine...dar repet, la mine nu se incalzeste asa tare..si ma joc pe ea...dar de ce ne agitam atat degeaba...let's just play the games! ;)
Cheers!