Eu cred ca e destul de greu de modat, ar trebui sa ne gindim cu totii ca PS3-ul are un core la care nu are nimeni acces in afara de Sony, nici developerii de incredere macar. Cred ca este destul de greu sa interpretezi niste informatii si procese la care nu ai acces, ca sa nu mai zic ca are si criptare facuta pe 256bit din ce am citit eu (256bit! E cel mai tare tip de criptare, o arhiva rar criptata are 128bit si dureaza de la 6 la 10zile sa o spargi pe un PC cu cpu DualCore si 4GB ram, asta daca nu-ti zice la final ca nu a putut fi decriptata). Situatia e cam aceeasi ca si in cazul MAC, cit timp au folosit procesoare G (procesoare de tip proprietar) nimeni nu a putut sa sparga Mac OSX-ul, dupa ce au introdus procesoare Intel situatia s-a schimbat, toata lumea avea acces la procesele interpretate de procesor.
Poata ca la un moment dat va aparea si asa ceva, va avea si beneficii desigur, vor scadea preturile la jocurile SH, poate va introcuce suport pentru jocurile PS2 la toate consolele PS3 (asta daca nu o face Sony soft ca suport hard exista); insa sint si dezavantaje, numai suportul bluray costa 50ron bucata (cel de 25gb), sa nu uitam ca sint jocuri noi de PS3 care costa sub 100ron, writer-ul e ~750ron, soft care sa faca dump la dvd-urile PS3 inca nu exista, etc, etc.
App de emularea PS2, aveti mai jos link-ul cu schema emularii EE pe CEL de catre Sony (cloud, cred ca la acest link te gindeai).
http://www.siliconera.com/2009/06/29...ll-processors/
Sper ca nu am suparat pe nimeni prin postul meu, nu ma impotrivesc acestui curent, insa sint sceptic avind in vedere datele actuale.