Co-op era singurul lucru care-i lipsea,acum ca introduc si acest mod jocul va fi extraordinar
Printable View
Co-op era singurul lucru care-i lipsea,acum ca introduc si acest mod jocul va fi extraordinar
fratilor pe mine ma tot framanta ,deci infara de army of two n-am mai jucat alt shooter sunt obisnuit dar nu foarte, sa joc jocul pe easy sau pe normal ? dar nu vreau sa aiba easy ceva auto-aim,apropo de collector's edition stie cineva ceva ? (damn trebuie sa fac referat la baltagu noaptea asta :( )
Killzone 2 co-op to be patched after launch, bots confirmed - PS3 Fanboy
Era cam de jumatate de an stirea, dar recunosc ca nici eu nu am stiut pana azi pe la pranz de Co-Op.
Joaca pe ultimul nivel de dificultate. Asa am invatat eu sa joc cu controller-ul.
Trophy list : Vertaalde versie van http://www.psfocus.nl/2_3336_Killzone_2_Trophy_lijst.aspx
Nu stiu daca au mai fost postate pe aici...
GeOKeR, nu mai lua absolut tot ce e pe N4G! Lista de trophy imi amintesc ca am postat-o pe aria de news in prima zi cand a aparut.
Pai de asta am si spus, ca nu mai tin minte exact dar parca a mai fost postata odata...
Las' ca nu strica sa fie aici cat mai multe noutati despre K2 decat sa facem cate un thread pentru fiecare ;)
Nu mai vine Co-Op-ul: Guerrilla Games: "No plans for co-op in Killzone 2" :: PlayStation Universe (PSU)
ba e alba, ba e neagra... pacat de el :|
sper ca "bula" asta foarte umflata referitoare la joc sa nu aiba tot mai multe orificii prin care sa se desumfle ...
OPM UK Review Scans:)
am citit undeva pe un site ca nu va mai fii un Collector's Edition pentru ca echipa Guerilla a muncit foarte mult la joc si nu au avut timp :( ,e doar un zvon nu nimic oficial ,am sa caut linku ...
Ai citit aici pe aria de news?:)
acuma :D,damn chiar nu inteleg ce naiba e asa greu sa faca CE? in primu rand o echipa se ocupa de joc si alta de marketing nu era greu dar ma rog ... ei pierd :D
I-am vazut si eu.. tare faza :))
Misto si descrierea :D