Cand ziceam asta la deschiderea topicului multi mi s-au urcat in cap si m-au luat la bani marunti. Acum parca vi s-a mai schimbat parerea.
Printable View
tin sa spun ca e cretin tipu cu reviewu .zice ca street fighter 4 scade calitativ ca gamplay fata de precedentele pt ca s-a adaugat inca o dimesiune. inseamna ca el nici nu a jucat jocul, si nici macar nu s-a interesat cum e treaba cu street fighter IV. Street Fighter 4 e PREZENTAT 3D (filmulete inainte de meci) DAR GAMEPLAYUL e strict 2D ( nu se poate face side step).Si ca SF4 are grafica foarte buna e alta gogoasa.(comparativ cu SC4 e mic compil) daca reviewul sf4 e total aiurea atunci insemna ca si cel killzone 2 e lafel
de acord cu aallex
cred ca felul in care vorbesc despre jocul 50 cent " a wanksta proof gem " spune totul despre revieweri . :))
oricum, maxim parca era revista de barbati. ce le-a trebuit sa bage si game reviewuri cand habar n-au ce vorbesc si tot reviewu se rezuma la 2-3 propozitii marcate clar de subiectivism?
cum spunea un tip in mesajul lasat pe blogul respectiv, nici nu le-as trimite o copie pt review.
morala: nu luati reviste MAXIM pentru aria de jocuri
end off topic.
The making of Killzone 2: [Minidocu] The making of Killzone 2 (Full version) [English Subs] | Gamekings - Elke dag nieuwe video's
Opening Cinema - Damn!
review OPM australia nota 10
Gametrailers.com - The Source For Video Game Media
hehe nota 10 in sfarsit :D
omg i just came:P, foarte frumos traileru foarte frumos jocu dar am inpresia ca incearca sa'l overhypuie da nu genu de overhype r2 si alte jocuri, genu ala halo3 pe toate forumurile mereu is threadurii killzone 2 deci merge treaba:)
am si eu o intrebare se va putea juca in co-op?
O parte din arme :
Killzone 2 e gold! ConsoleGaming.eu -
Asta inseamna ca jocul este terminat, finisat si au inceput sa se faca copiile pentru vanzare :D
Sa vedem acum cati dintre voi sunteti hotarati 100% ca il veti cumpara. Pe mine ma convins pana acum...
daca printr-o minune reuseste sa dezamageasca, oricum o sa-l poti vinde fara probleme la un pret apropiat de cel nou. asadar, am mai riscat o data cu Farcry 2, de ce nu si cu asta? tot asteptam sa apara un shooter care sa-mi inlocuiasca battlefieldul. so....unul si pt. mine
Eu il iau.Nu cred ca-l voi avea la lansare,asa ca pot sa testez si demoul.