Ati primit ceva de genul asta? Killzone 2 Beta test Invite! Locking this until further proof. *56k* - Killzone Mess Hall - PlayStation.com Forums
Printable View
Ati primit ceva de genul asta? Killzone 2 Beta test Invite! Locking this until further proof. *56k* - Killzone Mess Hall - PlayStation.com Forums
cei cu qore vor intra in killzone 2 beta la sfarsitu anului:)
Poze noi.
Mama ce detaliu pe textura de pe jos,faine poze bun tre sa fie jocul asta.
Eu abia il astept desi pt mine pana acum cel mai de suflet ramane CoD 4.
cod4 rules! dar si killzone arata foarte bine abia astept sa apara.
Faceti cunostinta cu clasele din joc :
Coperta oficiala a jocului:
Tocmai am primit invite pentru beta. Abia astept sa ajung acasa, in speranta ca beta e deja live si nu e pentru alta data.
Scout class looks sweet. Cand e beta-ul ?
Cu siguranta m-am inscris undeva dar nu-mi mai aduc aminte. Acum deschid PS3-ul sa vad daca e chiar jucabil sau nu. Revin cu detalii.
Userii de pe GT Forums spun ca trebuia downloadata tema cu Killzone 2 aia noua de pe UK Store. O am din prima zi, dar nu am primit nimic.
Dap, cred ca tema e de vina. Am instalat acum beta-ul, avea sub 500mb kitul de instalare. E super marfa jocul, cel putin grafica e senzationala. Nu sunt prea multe chestii unlocked, nu-mi dau seama inca daca e limitat pt ca e beta, sau pt ca trebuie sa fac xp ca la cod4. Ma intorc la joc. :D:D:D:D
Si eu am tema din prima zi, dar n`am primit nimic .
Se pare ca foarte multi au primit codul si e UK only. sucks for me though :(
O sa fie iar nebunia cu site-urile si o sa stam cu ochii pe ele sa luam si noi unu-doua. Nu imi vine sa cred ca la R2Beta am avut pe toate conturile cate un cod si aici nu am mai luat nimic.
E misto ca toate modurile de joc sunt combinate intr-o singura runda: 5 min assassination, 5 min deathmatch, 5 min propaganda etc. Si sunt foarte multe unlockables, legate intre ele.
Singurul minus: la 32 jucatori cati sunt pe un server, jocul nu merge chiar excelent. Nu e vorba de lag, ci de low fps uneori.
Wuof ca nici eu nu am primit nimic,mama ca cumpar de pe psn una alta si joc joace multe da astia de la sony nu mi-au dat un key never.