Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 112 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast
Results 21 to 40 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #21 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

2. #22 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    cei cu qore vor intra in killzone 2 beta la sfarsitu anului

3. #23 SP
    Member SiCK's Avatar
    Poze noi.
    Attached Images Attached Images killzone-project-ss-141.jpg killzone-project-ss-142.jpg killzone-project-ss-143.jpg

4. #24 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Mama ce detaliu pe textura de pe jos,faine poze bun tre sa fie jocul asta.

5. #25 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Eu abia il astept desi pt mine pana acum cel mai de suflet ramane CoD 4.

6. #26 SP
    Member psycho-07's Avatar
    cod4 rules! dar si killzone arata foarte bine abia astept sa apara.

7. #27 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Faceti cunostinta cu clasele din joc :
    Attached Images Attached Images killz2-1.jpg killz2-2.jpg

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Faceti cunostinta cu clasele din joc :
    Ooo. Ce bine arata. Imi place ca sunt mici elemente care-i diferentiaza foarte rapid. Sper sa fie usor de observat ingame

9. #29 SP
    Junior Member caiusr's Avatar
    Coperta oficiala a jocului:

10. #30 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Tocmai am primit invite pentru beta. Abia astept sa ajung acasa, in speranta ca beta e deja live si nu e pentru alta data.

11. #31 SP
    Junior Member I Zuben I's Avatar
    Scout class looks sweet. Cand e beta-ul ?

12. #32 SP
    Quote Originally Posted by Mircea Badea View Post
    Tocmai am primit invite pentru beta. Abia astept sa ajung acasa, in speranta ca beta e deja live si nu e pentru alta data.
    Ai intrat pe vreun site sau a cazut din cer codul ala?

13. #33 SP
    Cu siguranta m-am inscris undeva dar nu-mi mai aduc aminte. Acum deschid PS3-ul sa vad daca e chiar jucabil sau nu. Revin cu detalii.

14. #34 SP
    Userii de pe GT Forums spun ca trebuia downloadata tema cu Killzone 2 aia noua de pe UK Store. O am din prima zi, dar nu am primit nimic.

15. #35 SP
    Dap, cred ca tema e de vina. Am instalat acum beta-ul, avea sub 500mb kitul de instalare. E super marfa jocul, cel putin grafica e senzationala. Nu sunt prea multe chestii unlocked, nu-mi dau seama inca daca e limitat pt ca e beta, sau pt ca trebuie sa fac xp ca la cod4. Ma intorc la joc.

16. #36 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Si eu am tema din prima zi, dar n`am primit nimic .
    Se pare ca foarte multi au primit codul si e UK only. sucks for me though

17. #37 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by Mircea Badea View Post
    Tocmai am primit invite pentru beta.
    You lucky bastard

Have fun

18. #38 SP
    O sa fie iar nebunia cu site-urile si o sa stam cu ochii pe ele sa luam si noi unu-doua. Nu imi vine sa cred ca la R2Beta am avut pe toate conturile cate un cod si aici nu am mai luat nimic.

19. #39 SP
    E misto ca toate modurile de joc sunt combinate intr-o singura runda: 5 min assassination, 5 min deathmatch, 5 min propaganda etc. Si sunt foarte multe unlockables, legate intre ele.
    Singurul minus: la 32 jucatori cati sunt pe un server, jocul nu merge chiar excelent. Nu e vorba de lag, ci de low fps uneori.

20. #40 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Wuof ca nici eu nu am primit nimic,mama ca cumpar de pe psn una alta si joc joace multe da astia de la sony nu mi-au dat un key never.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 112 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks