Guerrilla Games taking a break from Killzone 2 -- PlayStation Universe
Printable View
Merita o vacanta baietii astia!! Bravo GG and thank you!! >:D<
PS: am incercat si eu hartile o juma' de ora. Sunt incredibile, boltgun is the rage of God!
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
Deci diseara se joaca map packul?
Cine il mai are?
Eu stiu asa: eu, Ffocus, Mo, Renegade, SeikQ....Cine se mai baga?
Eu inca nu il am poate maine sau poimaine,dar puteti juca voi pe DLC (cei care il aveti)si noi cei lalti pe hartile standard.
Killzone 2 Double XP Weekend starts now! – PlayStation.Blog
De la 19:30 incepe :sniper::bash::gun:
Tocmai ce m-am intors de la mare.Daca organizati vreo ceva poate gasiti un loc si pentru mine :D.
un gameplay de pe noua harta Arc Tower la min 7:34 apare si bolt gun-ul. Mama ce kill-uri baga asta.
Eu unu m-am ingrozit de cat de incalcita e harta asta :)
http://www.youtube.com/watch?v=OPcnelRyJlE
E superba harta si nu e deloc incalcita. Poate parea coplesitoare pentru prima data, dar te obisnuiesti rapid.
Apropos, am facut 2 killuri aseara cu un singur glont sau cum s-o fi numind de boltgun. SeikQ pate sa confirme. I-am tintuit pe ambii de perete!! lol
Me likey Arctower, mi se pare mai grozava decat Suljeva chiar si decat Pyrrhus.
arghh...ce ma enervez ca nu am hartile (dar le iau eu pina in weekend si apoi va invit la o fripturiSa online).
Am hartile de cand au aparut. Nu am jucat nici 1 minut pe vreuna. De fapt nu am jucat nici pe cele din celelalte pack-uri. :P
cel de pe primul loc din clasament, sigur joaca mai multe persoane prin rotatie. altfel nu-mi explic cum a reusit sa faca 10.000 de puncte intr-o singura zi. fratele meu joaca destul de mult Killzone si abia reuseste sa faca un punctaj de 3000 pe zi.
Rasko, eu zic sa facem o incercare. intram mai multi pe aceeasi harta, ne punem unul in spatele celuilalt, iar altul sa tineasca cu bolt-gun-ul sa vedem prin cate persoane poate trece bolt-gun-ul :) anyway, la tine cred ca s-a intamplat altceva :P. "glontul" bolt-gun-ului explodeaza la impact si probabil se afla prin apropiere si a doua victima.
Chestia e ca joaca numai body count, in harti mici si cu putine persoane (4vs4, 5vs5), altfel ar fi imposiblil...cred.Sa zicem 200k/30m ar fi 50 de kills la fiecare jucand 4vs4 (daca nu face mai mult ca ma gandesc ca e destul de bun deja), 50x3xp=150xp (fara niciun headshot) si daca mai si castiga 150x1.5= 225 :)
la cate puncte am pierdut ca-mi cadea netu... mi-am cam pierdut apetitul pentru ribbon-uri. facusem intr-o saptamana 6000+ pts si nu mi-a dat nici un ribbon. so to hell with it! e fun cand joc cu voi! (si cand nu ma deconecteaza :p) aseara spre exemplu nu puteam sa termin nici un meci cu voi.. eram super frustrat si nu m-am mai conectat inapoi, sorry. cred ca va trebui sa-mi schimb router-ul ca nu se mai poate asa... be happy ca Romania sta excelent la capitolul internet, TRUST ME.
anyway... shall we kill again tonight? :naughty:
New maps for God's sake please!
:)) Ahh nici vorba...Ma refeream sa jucam noul pack - Napalm and Cordite.... KZ2 sta in picioare pentru mult timp de acum inainte...
jucam jucam, il iau si eu joi.