Ceva bug poate.
Printable View
Am organizat un tournament de 1vs1 la ora 21:00 (il gasiti cu numele "RSA 1vs1"). Poate este cineva din CGR sau DM-C interesat. Inscrierea este free si este nevoie de minim 4 clanuri (maxim 8).
Harta pe care se va juca este Radec Academy, toate modurile de joc; sunt restrictionate Rocket si Grenade Launcher-ele.
Va astept cu cea mai mare placere!
Am luat acest trophy Fragmerchant - Kill 5 Helghast using a single grenade iar la statistica imi arata Most kills with 1 grenade - 3. Faina treaba nu?:)). Cum naiba se explica asta?:-/
Si eu am luat acel trophy dar la mine totul e in regula .
Cine stie,o fi vreun bug .
E simplu Tibikimi.Ai aruncat grenada si ai omorat 5 insi.Ce nu sti insa este faptul ca doi dintre ei au facut atac de cord cand au vazut grenada.Asa se explica.
Plin de buguri jocul asta :-&
Genial chynagods :))
Vertaalde versie van http://www.ps3-sense.nl/forum/showthread.php/details-van-aankomende-killzone-2-patch-v1-24-bekend-8240.html?p=102571 noul patch pentru Killzone 2 (v1.24)
Bine zis. După ce omori 5 cu grenada du-te și salvează.
"Bug" rezolvat.
PS: Nu cred că trebuie neapărat să nu mori. Pur și simplu să ajungi la un checkpoint.
Ești sigur? Eu nu am trofeul deblocat, deși...
Detalii despre noul patch, 1.24 aveți aici.
Cel mai interesant mi se pare că vor introduce �ncă 3 rankuri, care �nsă nu vor debloca nimic.
Ele sunt deblocate la 5000,10000 și 100000 de puncte.
E ceva de muncit pt ultimu rank ;))
Dap...
L-au băgat mai mult ca să ne motiveze pe noi să jucăm după ce luăm medaliile și HR4