Ce bine. Probabil ca o sa apara peste cativa ani.
E foarte buna vestea,dar probabil pana nu apare PS4 nu vom vedea nici un nou MGS.
Uitati-va la video-urile astea. Sunt 7, de la GDC 2009, mai ales pt fanii MGS. :)
In ultimul video de la GDC, cand ajunge la sfarsit, cu MISSION: THE NEXT MGS, puteti sa-l vedeti acolo pe Raiden ( il tradeaza katana ).
!
Oare ce inseamna asta ?
Am si eu o intrebare in legatura u MGO:
CAm cata lume il joaca?
Adica gasesti rar un server full cu 16 oameni,sau gasesti mai tot timpul?
Probabil ca va fi cu Raiden cand se duce dupa Sunny ?
Nu suport prequel-urile!
Mai bine sa inventeze ceva si sa mearga inainte...
Da,nici eu nu prea le suport :|
Ar putea sa faca ceva de genu:
Otacon a gasit un leac pentru a opri imbatranirea lui Snake :)
O fi vreun fiu de-a lui,de care nici el nu stia nimic.
Asta ar fi tare!
Snake e steril.../:)
Anyway, tocmai ce am rejucat aceasta capodopera. Ce sa zic, la Debriefing mi-au dat lacrimile (din nou) :%%
"It's not about changing the world. It's about doing our best to leave the world...the way it is. It's about respecting the will of others, and believing in your own" - spiritual, profund si extraordinar de relevant.
Nu cred ca vom mai fii martorii unei povesti cu o finalitate atat de extraordinara din toate punctele de vedere.
este axat numai pe stealth jocul :-/
hehe trebuie sa imi vina si mie MGS4 ,nu l-am jucat pentru ca l-a inceput nu m-a pasionat dar dupa atatea pareri si videouri e timpul sa il incerc pe pielea mea ,daca nu am jucat celelalte jocuri din seria MGS voi intelege storyu-l ?
Ar fi un bun inceput sa te uiti la retrospectiva realizata de Gametrailers sa intelegi mai bine storyline-ul, oricum nu vei intelege tot, dar e mai bine decat nimic.
pe ce nivel de dificultate sa joc ,deobicei joc pe cel mai easy si apoi pe normal voi ce ziceti ? isi pierde din farmec daca joc pe easy ?
Joaca pe Medium ! Eu l-am terminat pe Big Boss Extreme si a fost INCREDIBIL de greu !
Pe easy e foarte simplu. Dintr-un singur glonte omori un soldat !
Sper sa apara trofee la el in cele din urma ! Mi-ar face placere sa rejoc capodopera asta din nou !