mai joaca cineva online? add me pls
Printable View
mai joaca cineva online? add me pls
se poate scoate muzica de fundal din timpul cursei ca ma dispera, vreau sa aud motorul. am cautat in optiuni si n-am gasit modalitate.
Normal ca se poate. Si eu am scos-o de ceva vreme ca devenea enervanta, mai ales daca e la volum maxim.
Cauta bine pe la optiuni pe acolo ca tre' sa dai de ele :)
vaiii sunt orb. la optiuni/hardware trebuia sa dau sageata dreapta si mai erau 2 seturi de optiuni: audio si video :D
Da... cam aiurea meniu ala acolo lol
Stie cineva daca putem face rost si noi de Nurburgring? Parca auzisem ceva mai demult ca s-ar putea lua de pe cont de Germania. A incercat cineva sa il ia pana acum?
fratilor,va rog sa ma ajutati....fara sa radeti de mine....
mi-am luat ps3 de aprox 1-2 luni,dar ma joc f rar...mi-am cumparat doar 2 jocuri momentan fifa 10 si gt5p.
revenind la subiectul topicului,joc gt5p la events clasa B si nu pot termina cursa b6,aia sa-i depasesti pe toti intr-un singur tur...(sau macar sa iesi in primii 3...cea mai buna clasare a fost 6...
mentionez ca nu am f multe cunostinte despre ps3 si nici nu am facut nici un upgrade la joc,deoarece momentan nu am conectat-o la net...am citit ca prin upgradarea jocului unele curse sunt mai usor de terminat....are vreo legatura?astept pareri....multumesc....
Upgradarea jocului? Adica?
scuze....poate m-am exprimat gresit....adica sa iei de pe net "completari" ale jocului....nu gasesc acum cuvant potrivit....
Update :yes:
asa....mersi mult....
deci...vreo solutie?
Daca imi aduc bine aminte cursa e pe Daytona si tu esti intr-o Honda, nu?
da...aia e cursa....daytona si te lasa doar cu honda aia puturoasa....
o sa incerc sa bag setarile astea sa vad ce iese...sper sa gasesc si unde sa le bag....
va multumesc mult,oricum